СПАЉЕНЕ ПРОСТОРИЈЕ ДСС У ЋУПРИЈИ!

eremita

Zaslužan član
Poruka
117.177
NAPAD
Spaljene prostorije
DSS u Ćupriji!

Autor: M. D. | 13.01.2013 - 11:23:00h |

Opštinski odbor Demokratske stranke Srbije u Ćupriji spaljen je noćas pola sata posle ponoći praktično do temelja, saznaje alo.rs. Prema još nepotvrđenim informacijama na prostorijama su polupani prozori i ubačen je molotovljev koktel. Na svu sreću, niko nije povređen. Na lice mesta uputio se odmah predsednik Izvršnog odbora DSS-a Milovan Milošević.

267320-02cuprija-dss.JPG

Na prostorijama su polupani prozori i ubačen je molotovljev koktel

- Očekujemo da će nadležni preduzeti sve neophodne mere da se počinioci ovog nedela razotkriju. Ovo je politički napad na stranku i našu politiku i odgovor na naš stav o KiM koji je usledio dok se u skupštini raspravljalo o rezoluciji - kaže Milošević za naš portal.

http://www.alo.rs/vesti/hronika/spaljene-prostorije-dss-u-cupriji-foto/8745

*********************************************************************************************

И ниЂе ове вести.....хехехе..... питам се само ЧИЈА ЛИ ЈЕ ОВО ОСВЕТА ДСС-у ???
Да ли СПС-а или СНС-а ???

Velika je glupost da je ovo zapaljeno zbog nacionalne a pogotovo zbog kosovske politike DSS. Ne, zapaljeno je zbog lokalne politike DSS. Šta sad, ispade da se ćuprijski odbor DSS toliko pita da odlučuje čak i o nacionalnoj i kosovskoj politici stranke. Pa oni da su hteli da se osvete nešto zbog Koštunice ili Kosmeta zapalili bi centralu DSS u BGD.

U Ćupriji su na vlasti grupa građana "Ravanica", SPS, Jedinstvena Srbija, PUPS, Ujedinjeni regioni i DSS. Predsednik opštine je neki doktor iz SPS-a koji je navodno podneo ostavku, kao jeste, kao nije, to je očigledno neka klizajuća ostavka ali se on ionako ništa ne pita pošto sve konce u Ćupriji vuče zamenik predsednika opštine Rade Bilder. To je 1 kriminalac i ološ koji je predsednik Grupe građana "Ravanica" i koji je bio direktor keksare "Ravanica". Inače, taj Rade Bilder je Palmin čovek i potrčko tj. iza njega stoji Palma.

E sad se vode pregovori između Udruženja građana "Morava grad" za koje sam i ja glasao, SNS i još po nekoga o prekomponovanju lokalne vlasti u Ćupriji kako bi SNS ušla u vlast. Pravo da vam kažem, ja sam se razočarao u DSS kad su ušli u koaliciju sa Bilderom ali sad su očigledno rešikli da pređu na pravu stranu tj. da se priklone SNS-u i Moravi pa pretpostavljam da planiraju da formiraju novu opštinsku većinu u Ćupriji sa njima i da je zbog toga ta bitanga Bilder zapalila DSS.

Inače, koga zanimaju lokalne političke prilike u Ćupriji može da pročita www.moravagrad.rs i tu se jasno vidi da Morava početkom ove godine planira da sa SNS-om preuzme vlast u Ćupriji.

Back