Schrodinger
Elita
- Poruka
- 15.979
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepe brodice imaju Kaštelani. Šteta bi bila da im se nešto dogodi
Nešto nas susedi mnogo vole. I Zoki lepo priča o Miletu i nama. Baš reče skoro da je Kosovo oteto.
Pa to je divno, cak i da nije istina vec neki udbaski spin, hvala Evropljanima sto podrzavaju borbu srpskih gradjana protiv okupatorske i mafijaske vlasti u Srbiji.
Pa to je divno, cak i da nije istina vec neki udbaski spin, hvala Evropljanima sto podrzavaju borbu srpskih gradjana protiv okupatorske i mafijaske vlasti u Srbiji.
maškare. pali se najnegativnija osoba godine tj krnjo. samo ne znam zašto su iz komšiluka uzeli nekog do sad je uglavnom bio neko sa hrv političke scene.Neki urođenički običaji...
i zoki je bio spaljen jedne godineNešto nas susedi mnogo vole. I Zoki lepo priča o Miletu i nama. Baš reče skoro da je Kosovo oteto.
menjaj naslov. Treba da stoji: Kašteli gore!
Promenili su vec moderatori, moj je bio "Hrvatska crkva podrzala studente..."menjaj naslov. Treba da stoji: Kašteli gore!
Kad se nisi setio staviti: Hrvatska gori...Promenili su vec moderatori, moj je bio "Hrvatska crkva podrzala studente..."
Užas!
možeš li promijeniti u ĆUTI TAMO?
ne svirajPa to je divno, cak i da nije istina vec neki udbaski spin, hvala Evropljanima sto podrzavaju borbu srpskih gradjana protiv okupatorske i mafijaske vlasti u Srbiji.
i hrvatima je Vučić kriv za sve.
nema ništa za Ćutu, šipakmožeš li promijeniti u ĆUTI TAMO?