Spajanje podforuma

Truman

Elita
Poruka
23.767
Ovo što sto ste ukinuli neke podforume ili sve strpali pod jedan je mnogo loše. Gubi se na diversifikaciji, detaljnosti i kvalitetu. Npr. kad se ode na pregled foruma ima podnaslov Tehnika i nauka i u okviru njega samo jedan podforum sa istim nazivom. Sve ste tu strpali, od fundamentalnih nauka do toga kako iskliktati nešto na mobilnom telefonu. Teška glupost.
Znam da nećete ništa učiniti povodom ove kritike, ali imam potrebu da napišem.

Upvote 0
Ovo što sto ste ukinuli neke podforume ili sve strpali pod jedan je mnogo loše. Gubi se na diversifikaciji, detaljnosti i kvalitetu. Npr. kad se ode na pregled foruma ima podnaslov Tehnika i nauka i u okviru njega samo jedan podforum sa istim nazivom. Sve ste tu strpali, od fundamentalnih nauka do toga kako iskliktati nešto na mobilnom telefonu. Teška glupost.
Apsolutno tačno!

1. evo ja cu da te savetujem da ides kod psihologa u mentalno zdravlje!
2. ta potreba da se kritikuje napredak po najsavremenijim metodama nije normalna, i ako ti se te potrebe pojavljuju cesce u raznim oblastima foruma. onda, obavezno ono pod 1

Testimonijals:

Evo ja sam imao nekoliko tih pojava i razgovor je mnogo pomogao. ***** pet zvezdica za podrsku

Back