СП 2006 Јапан

Enfroz2891.:
Hahahahaha..ispushili ga Ameri ko i po obichaju....shto mi krivo:lol:ma taj NBA je najobichniji cirkus chamuga-majmuna koji samo znaju da zakucavaju do besvesti.
Mnogo su se ispucavali na 6,25... Ne znam kako su uopste i dosli do ovde sa takvom igrom.
Pokusali su sa trojkama da povrate rezultat protiv Grka,i iz aviona se vidi da im to ne ide a oni samo sutiraju i sutiraju... Neka su i izgubili sa takvom igrom.
Sto se odsustva odredjenih igraca u njihovom timu tice,i nama su falili igraci pa opet ne mozemo samo na to da se vadimo.

Фантастично...:!:

...очекивао сам да Грци неће бити бољи иако су Шпанци без Гасола, играли су они и у БГ без Гасола...није им то ново...али овакво растурање нисам очекивао...:shock:

Фантастична одбрана. Испомагање на нивоу фанатичности, честа промена одбране, скупљање у рекет, ни један једини лагани поен, а мање фаулова...ма феноменално. Кад ти успеш да једну екипу у финалу СП спустиш на 36 поена у првих 35 минута...шта рећи?

Свака им част...потпуно заслужено...

****** са 47 постигнутих поена немају чему да се надају, иако ми је тешко да признам али Шпанци су заслужено освојили титулу. Надам се сад, и више никад :)

Занимљива ствар у кошарци...спорту уопште...како се све враћа, све се плаћа...
Ми смо рецимо били константно на врху, Литванци нас јурили, али нису могли директно да нас угрозе...па је онда једном та Литванија добила Шпанце у финалу кад су били исто много јаки. Па онда случај Аргентине коју смо ми добили у Индијани, па су касније све наплатили...а ево сад и Шпанци...нема шта...сазрели су за ово...заслужено њихово време је дошло...

Jaka liga + dobra organizacija + uložen trud i novac + izgrađen osećaj nacionalnog identiteta + strpljenje = titula na bar jednom EP/SP/OI

Nije bilo pitanje da li će Španci osvojiti neki od šampionata, već kad i koliko. Iz predhodne jednačine mi više nemamo ni jedan sabirak ali imamo jednu startnu prednost koju retko ko ima - genetiku. Nije ni meni jasno kako, ali ovi prostori su rasadnik košarkaškog talenta i Srbija će uvek imati sjajne kadete i juniore. Nažalost, kada je u pitanju A reprezentacija jednačina stoji

Moraće prvo da se izbace deca bogataša, i sinovi nekada velikih igrača, jer ako je otac bio fenomenalan igrač nemora i sin da nosi iste sklonosti u sebi. međutim kod nas igraju imena. Treneri bi trebali da malo posete gradove iz provincija i da pronađu nove kandidate za reprezentaciju, jer monga deca nemaju uslova da treniraju i usavršavaju se, treba im to omogućiti. Jer u ovoj siromašnoj zemlji deca nemaju pare ni za patike i onda džabe njihov talenat. pravi igrači se stvaruju od sedme godine života, a ne kada pođu u srednju školu krenu pravilno da treniraju, tada je već kasno.

Kod nas treba izbaciti limitirane kosharkashe..one koji nemaju ama bash apsolutno nikakvu perspektivu da napreduju-Avdalovic pre svih,dechko se trudi ali objektivno nema on kvalitet da bude organizator igre na nekom vecem takmichenju...kakav god Rakochevic bio(ne,ne branim ga zato shsto ej i ja sam zvezdash ne smarajte yebote vishe sa tim) ali Rakochevic bar na nekim utakmicama moze da zabije preko 20,s njim imamo igracha manje u odbrani to sve stoji ali ipak nechemu moze i da koristi....Avdalovic ni protiv Libana to ne moze.Zatim Tripkovic....pa Raicevic,Perovic,Bogdanovic,Ilic,..od tih balavana nikad igracha biti nece.Nash glavni problem je bio shto smo igrali najsporiju,nadosadniju i najruzniju kosharku a la Zeljko Obradovic iz 90-tih....taj sistem je vreme pregazilo,vishe ne prolazi a i mi vishe nemamo petorku iz npr.1995. koja to moze da odigra.Nema pleja koji moze da ubrza igru....Vujanic,pitanje dal ce se vratiti ikada u formu,Jaric se opija po splavovima a i on je samo mnogo kvalitetnija verzija Avdalovica....Marinovic je jedini od ovih nesrecnika na pleju neshto pokushavao zivlje ali"genije"na klupi je morao da isposhtuje "kapitenovu"minutazu.
Okrenuti se madima ali stvarno mladima.Mi smo jedino Milicica od mladh dobili na ovom prvenstvu,a prichalo se da podmladjujemo tim. A ne sa prosechnim nedorechenim kosharkashima od 25 godina.Igrach od 25 nije mlad nego vec formiran.Sa njima nikad nishta necemo postici ko ni ako se vrate Stojakovic&Bananamen&Zrikavi.
Znachi 87.godishte i mladji..pa polako..oni bar u mladjim kategorijama imaju pobednichki mentalitet a ne ko ovi gubitnici koji nikad nishta nisu osvajali(sem domace titule hurrrra!).

Kako god bilo,u narednih 5 godina pokazace se da li je ovo podmladjivanje ekipe bilo pogresno...
I bolje od tih "balavana" ne mozemo,jer ako su oni nekoliko godina unazad sa Partizanom osvajali trofeje na nasoj teritoriji to onda znaci da se ovde ne moze naci bolje.
I da uzmem za primer Tripkovica,koji jos ni 20 nije napunio-njemu je ovo tek 2 sezona u seniorskom timu,i kao i za ostale igrace mogu da kazem da vreme JESTE pred njima.

Mi smo morali jednom da podmladimo ekipu , bilo sad ili za 5-10 godina . Nego smo mi navikli na pobede i trofeje , pa nam sad ovakav rezultat tesko pada . Mladi su oni , prvi put su obukli dres reprezentacije , a od njih se ocekivalo mnogo . Nadajmo se samo da ce ih Sakota bolje pripremiti za sledece Evropsko prvenstvo .

Bio je jedan izveštaj, čini mi se u Blicu ili Novostima, ali ništa značajno jer se Tripković brzo oporavljao. Našao sam samo ovaj deo tog izveštaja koji i nije bio nešto dugačak. Samo znam da je nešto kao rečeno da neće potezati ništa jer, kao što rekoh, Tripković se oporavljao brže nego što se očekivalo.
I pametno. Šta ima da se raspravljaju sa nekim ko neće ni sportski da prizna poraz i da čestita.

Urađen je kontrolni pregled levog ručnog zgloba magnetnom razonancom koji pokazuje regresiju postojećeg naprsnuća stiloidnog nastavka lakatne kosti u odnosu na prethodni pregled.
Očekujemo da će se Uroš Tripković priključiti ekipi početkom sledećeg trenažnog mikrociklusa.

Гасол: Шпанија на првом месту...
Момак изјавио како му је играње за репрезентацију прече од NBA, кад су Гризлији почели да му се*у због повреде.
Е дође ми да му стиснем руку, онако од срца...без обзира што није Србин...као витезу, јер то је патриотизам, тако се воли своја земља...

Е моје п и ч к и ц е Стојаковићу, Радмановићу, Јарићу...

Back