Kod nas treba izbaciti limitirane kosharkashe..one koji nemaju ama bash apsolutno nikakvu perspektivu da napreduju-Avdalovic pre svih,dechko se trudi ali objektivno nema on kvalitet da bude organizator igre na nekom vecem takmichenju...kakav god Rakochevic bio(ne,ne branim ga zato shsto ej i ja sam zvezdash ne smarajte yebote vishe sa tim) ali Rakochevic bar na nekim utakmicama moze da zabije preko 20,s njim imamo igracha manje u odbrani to sve stoji ali ipak nechemu moze i da koristi....Avdalovic ni protiv Libana to ne moze.Zatim Tripkovic....pa Raicevic,Perovic,Bogdanovic,Ilic,..od tih balavana nikad igracha biti nece.Nash glavni problem je bio shto smo igrali najsporiju,nadosadniju i najruzniju kosharku a la Zeljko Obradovic iz 90-tih....taj sistem je vreme pregazilo,vishe ne prolazi a i mi vishe nemamo petorku iz npr.1995. koja to moze da odigra.Nema pleja koji moze da ubrza igru....Vujanic,pitanje dal ce se vratiti ikada u formu,Jaric se opija po splavovima a i on je samo mnogo kvalitetnija verzija Avdalovica....Marinovic je jedini od ovih nesrecnika na pleju neshto pokushavao zivlje ali"genije"na klupi je morao da isposhtuje "kapitenovu"minutazu.
Okrenuti se madima ali stvarno mladima.Mi smo jedino Milicica od mladh dobili na ovom prvenstvu,a prichalo se da podmladjujemo tim. A ne sa prosechnim nedorechenim kosharkashima od 25 godina.Igrach od 25 nije mlad nego vec formiran.Sa njima nikad nishta necemo postici ko ni ako se vrate Stojakovic&Bananamen&Zrikavi.
Znachi 87.godishte i mladji..pa polako..oni bar u mladjim kategorijama imaju pobednichki mentalitet a ne ko ovi gubitnici koji nikad nishta nisu osvajali(sem domace titule hurrrra!).