Šovinizam na Šolakovoj televiziji: "Penzioneri će uskoro poumirati, a onda mi preuzimamo Srbiju"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Тихи

Starosedelac
Poruka
184.667

Šovinizam na Šolakovoj televiziji: "Penzioneri će uskoro poumirati, a onda mi preuzimamo Srbiju"

Na Šolakovoj televiziji ponovo su se mogle čuti šovinističke ideje koje šire oni koji sebe nazivaju blokaderima.

Prvo je promoter blokada Boban Stojanović objasnjavao kako su ekonomski gubici koje su blokaderi naneli našoj želji nešto najbolje što se dogodilo Srbiji, jer Srbiju treba uništiti. A onda je poručio:

"Priroda radi protiv najodgovornijeg dela naše zemlje i oni će uskoro poumirati," rekao je on, na šta se u pozadini kikotala Šolakova novinarka.

Jasno je da blokaderi poručuju penzionerima da će im oduzeti sva prava ako preuzmu vlast u Srbiji.

Opširnije u video prilogu.

https://www.b92.net/info/politika/1...oro-poumirati-a-onda-mi-preuzimamo-video/vest

Ovi su potpuno poludeli

Kaze "priroda je na strani studenata"

Blokaderi se zalazu za lapot?

Šovinizam na Šolakovoj televiziji: "Penzioneri će uskoro poumirati, a onda mi preuzimamo Srbiju"​

Na Šolakovoj televiziji ponovo su se mogle čuti šovinističke ideje koje šire oni koji sebe nazivaju blokaderima.

Prvo je promoter blokada Boban Stojanović objasnjavao kako su ekonomski gubici koje su blokaderi naneli našoj želji nešto najbolje što se dogodilo Srbiji, jer Srbiju treba uništiti. A onda je poručio:

"Priroda radi protiv najodgovornijeg dela naše zemlje i oni će uskoro poumirati," rekao je on, na šta se u pozadini kikotala Šolakova novinarka.

Jasno je da blokaderi poručuju penzionerima da će im oduzeti sva prava ako preuzmu vlast u Srbiji.

Opširnije u video prilogu.

https://www.b92.net/info/politika/1...oro-poumirati-a-onda-mi-preuzimamo-video/vest

Ovi su potpuno poludeli

Pa i ne treba penzioneri da glasaju, kao što ne treba ni da voze, na primer. U oba slučaja umanjena moć rasuđivanja i nepostojeći refleksi dovode u opasnost ostale stanovnike.

ustav kaze drugacije

nemas pojma

Ustav isto kaže da nije dozvoljeno ubijati ljude u koruptivnim projektima, da nije dozvoljeno nameštati izbore i da nije dozvoljena predaja teritorija strancima.

Pa sve to imamo od aktuelnog režima.

Studenti upravo traže promene da se navedeno ne bi dešavalo.

Ovi su potpuno poludeli

Ti si LUD ili slep treće nama

Prema zvaničnim podacima u Srbiji za vreme Vučića, dakle Srbiji koju ti braniš nestalo je 600.000 stanovnika

To ti je razlika između više umrlih od rođenih.

"U Srbiji postoji trend smanjenja broja stanovnika. Prema popisu iz 2022. godine, ukupan broj stanovnika u Republici Srbiji je 6.647.003, što je za 539.859 stanovnika manje u odnosu na popis iz 2011. godine. "

Ovde nisu uračunati oni koji su se iselili i pobegli a to je još 600.000

Dakle ti podržavaš to što nas je 1,2 miliona manje

E moj ti

A Vučićevo glasačko telo prirodno izumire to je proces a ne fašizam, 90% mladih, novih glasača, ne može da ga smisli a matorih je svake godine za 100.000 manje gde je večina njegova

Poslednja izmena:
Ti si LUD ili slep treće nama

Prema zvaničnim podacima u Srbiji za vreme Vučića, dakle Srbiji koju ti braniš nestalo je 600.000 stanovnika

To ti je razlika između više umrlih od rođenih.

"U Srbiji postoji trend smanjenja broja stanovnika. Prema popisu iz 2022. godine, ukupan broj stanovnika u Republici Srbiji je 6.647.003, što je za 539.859 stanovnika manje u odnosu na popis iz 2011. godine. "

Ovde nisu uračunati oni koji su se iselili i pobegli a to je još 600.000

Dakle ti podržavaš to što nas je 1,2 miliona manje

E moj ti

A Vučićevo glasačko telo prirodno izumire to je proces a ne fašizam, 90% mladih, novih glasača, ne može da ga smisli a matorih je svake godine za 100.000 manje gde je večina njegova

Lupetas gluposti. Vucic niti bilo ko iz ove vlasti nije kriv sto Srbi nece da prave decu.

Natalitet nema veze ni sa vucicem ni sa tadicem ni sa bilo kim ko je na vlasti

Cak je i ova vlast donela najbolje mere za podrsku natalitetu i majkama sa vise dece. Eto moja zena prima za nase cetvrto dete svaki mesec 24.000 dinara.

Sta je davao Tadic i tvoji zutaci blokaderi? Nista!

Znaci ...

Ima veze sa tim da su Srbi bolestan narod kao i svi drugi evropski narodi

Oboleli od WOKE mind virusa . Srbe kao i sve ostale evropske narode karakterise danas anarhizam, egoizam, materijalizam.

Zato se Srbi nedovoljno zene i udaju i nedovoljno radjaju decu.

Sa druge strane kad su Srbi bili zdravi mentalno, svaka srpska porodica je imala 5-10 dece nebitno dal Srbijom vladaju turci, Srbi, madjari, svabe...

Deca su se pravila.

Deca su se pravila.
pa jel si me pitao, i dobio odgovor: pravimo ih mi po inostranstvu uglavnom, ovde svi nasi imaju po 2,3, ili 4 dece, a sta mislis zasto ne i u srbiji? jer aljek siftar srbiji prorice kraj, samo kaze stranci joj ga zele, isto i 3 svetski rat, i kojekva smaranja, jer je bolesnik

drugo, i ja ne bih imao decu u srbiji da mi se preti da ce srbija da bude rudnik i kolonija, ne mozes da krivis komplet narod, zato se vodi politika, bese ona tvoja preletacica minstarka za porodicu?
Sa druge strane kad su Srbi bili zdravi mentalno
pa ko sada mentalno razboljeva naciju, ajde budi posten i reci?

pa jel si me pitao, i dobio odgovor: pravimo ih mi po inostranstvu uglavnom, ovde svi nasi imaju po 2,3, ili 4 dece, a sta mislis zasto ne i u srbiji? jer aljek siftar srbiji prorice kraj, samo kaze stranci joj ga zele, isto i 3 svetski rat, i kojekva smaranja, jer je bolesnik

drugo, i ja ne bih imao decu u srbiji da mi se preti da ce srbija da bude rudnik i kolonija, ne mozes da krivis komp;let narod, zatp se vodi politika bese ona tvoja preletacica minstarka za porodicu?

nema veze to sa vucicem rekao sam da su srbi bolesni u glavu velik broj zato se ne zene ne udaju i ne prave decu

Ova mapa ti sve to dokazuje

pogledaj u ostatku evrope je stanje mnogo gore nego kod nas vecinom

90% drzava Evrope ima gori natalitet od Srba a nemaju Vucica na vlasti kako je to onda moguce kad ti i @ssmpmd tvrdite da je to krivica vlasti?

Zasto se u Spaniji i Poljskoj radja tek 1.11 dece po zeni? Vucic kriv a?

GiKIYRhWoAA6xev

Studenti mladi - penzioneri matori.
Priroda radi za mlade, ne za matore.

Sledi => priroda radi za studente.

Ako P onda Q.
Osnovna škola, a posle se ponovo to uči i u srednjoj.

Logika nije jača strana ćaci-mozgićima, jer da jeste ne bi bili Ćaci :D

Tako su pričali i žuti dok su rušili Slobu.
U međuvremenu su ti mladi postali penzioneri i svi
prešli kod Vučića. :hahaha:

Tako su pričali i žuti dok su rušili Slobu.
U međuvremenu su ti mladi postali penzioneri i svi
prešli kod Vučića. :hahaha:

studenti su buntovnici dok ne zavrse faks i ne dodju u situaaciju da im treba posao

onda dzoraju uverenja za posao i prelaze u SNS tabor jer se tako stize lako do bolje pozicije u zivotu i na poslu

imas primere za to Cedomir Antic profesor, Marko Djuric ministar u vladi SNS-a nekada otporas, Ceda Jovanovic nekadasnji lider protesta studenata a danas hardcore SNSovac , a o DSovcima koji su presli u SNS iz interesa da ne pricamo tek ima ih koliko god hoces.

90% drzava Evrope ima gori natalitet od Srba a nemaju Vucica na vlasti kako je to onda moguce kad ti i @ssmpmd tvrdite da je to krivica vlasti?

Zasto se u Spaniji i Poljskoj radja tek 1.11 dece po zeni? Vucic kriv a?
mislis tamo su normalni? isto ih bre vode ludaci, samo se kod vucica to ludilo lakse dijagnostikuje
ako nisu ludi, onda su samo korumpirani, ucenjeni, nule od ljudi, sve i svi moraju da se menjaju, samo mi polazimo od naseg dvorista, ovde npr, ja ludu bajdena nikad nisam priznao

Poslednja izmena:
mislis tamo su normalni? isto ih bre vode ludaci, samo se kod vucica to ludilo lakse dijagnostikuje
ako nisu ludi, onda su samo korumpirani, ucenjeni, nule od ljudim sve i svi moraju da se menjaju, samo mi polazimo od naseg dvorista, ovde npr, ja ludu bajdena nikad nisam priznao

ima svega al sto se tice nataliteta problem je u nama

tj u glavama ljudi

ima svega al sto se tice nataliteta problem je u nama

tj u glavama ljudi
onda studenti pozele posao, moc, pare i predju u SNS
to ti samo mastas da ces nesto da dobijes, pa reflektujes

problem je u vucicu koji nudi stanove u pola cene i samo laze da pise knjigu o obojenoj i boljsevicima

problem je u izopacenom vrednosnom sistemu koji je gajio oduvek, i sada samo kevce, ne valja mu narod, ne valjaju sudije, a ko mu valja? toma mona jajara i vesara? e pa oni ce da robijaju, smanjicemo im kazne ako, tj..cim ocinkare tvoga av-a gde i koliko para je sklonio

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back