Da li vam smetaju? Secate se one "prilagodljiva svakoj podlozi" za gume... (cura bez gaca pravi spagu)
sad ima nova, za lizing, kada devojka lize auto
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jagodica:Da li vam smetaju? Secate se one "prilagodljiva svakoj podlozi" za gume... (cura bez gaca pravi spagu)
chokolada:Pa sta znam meni nesto i ne smetaju. Vecina je zalosna pa s tim odmah i smesna.![]()
Hocu ja i da polugoli muskarci lizu auta.![]()
Pa šta fali ? Baš kul.Teki:... kada nemaju pojma kako da nesto reklamiraju , oni snime polugolu zenu za vocni sok, muske carape , omeksivac ...
Ova prva mi je simpaticna, drugu nisam videla. Mislim da je posao reklame da skrene paznju i ona prva je definitivno to uradila.jagodica:Da li vam smetaju? Secate se one "prilagodljiva svakoj podlozi" za gume... (cura bez gaca pravi spagu)
A moto reklame : Lizing po vasem ukusujagodica:...
azdajica:meni vise smeta ona varijanta u reklamama za uloske-"bicete mirisljavi i sigurniji u toki ONIH DANA"...eto kao neprijatno je reci menstruacija, to nije normalno nego ONI DANI...a maltene ti zalepe ulozak na facu, to kao nije neukusno i gde klize oni tamponi onako brzo i zasto sipaju plavu boju na uloske kada je crvena u pitanju
i ona reklama za YUPP kad kazu da su od sada svi ulosci u pakovanju propisno dezinfikovani tamo nekom metodom-A STA SU RADILI DO SADA????
Machak69:azdajica:meni vise smeta ona varijanta u reklamama za uloske-"bicete mirisljavi i sigurniji u toki ONIH DANA"...eto kao neprijatno je reci menstruacija, to nije normalno nego ONI DANI...a maltene ti zalepe ulozak na facu, to kao nije neukusno i gde klize oni tamponi onako brzo i zasto sipaju plavu boju na uloske kada je crvena u pitanju
i ona reklama za YUPP kad kazu da su od sada svi ulosci u pakovanju propisno dezinfikovani tamo nekom metodom-A STA SU RADILI DO SADA????
Azdajice:
FENOMENALNO, F E N O M E N A L N O!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:wink:
Tuzni_patak:Zato ste nas stavile u Mister proper i NEshu pa da cistimo ,
joj znam, u toku ONIH DANA vi padate u nesvest umesto nasMachak69:Pa znas kako smo mi gadljivi!!! :? :? :?
Teki:pa kako da mi ne smetaju , kada su toliko neukusne , da je to opsta bruka.
kada nemaju pojma kako da nesto reklamiraju , oni snime polugolu zenu za vocni sok, muske carape , omeksivac ...
a kada i to izgustiraju , onda se takmice ko ce zeni dodeliti gluplju ulogu : opsednutost flekama , uloscima i kosom ! :?
jagodica:Da li vam smetaju? Secate se one "prilagodljiva svakoj podlozi" za gume... (cura bez gaca pravi spagu)
Tuzni_patak:Gledate li vi vash zenski kutak....
Pa to je nekad golo zensko telo bilo zbog muskaraca i tinejdzera.....
Sad su zene glavna potroshacka populacija i SLIKE SU NAMENJENE ZENAMA....
Pa pogledajte koliko 69 i 03<0 ima na kutku umesto da se sve vrati na stari dobri 03<-0