~Soul Mates~

*november rain*:
u sebe i svoju sposobnost da procijenim ljude..
Isto, ali isto... Ne znam da li sam jednom rekla na forumu, ili Mileni... Kad se razocharam, to nije u ljude... nego u sebe, shto sam ih pogreshno procenila... Poslednja losha procena isplivala je pre par dana... i totalno sam zbunjena... :(

Electra:
Isto, ali isto... Ne znam da li sam jednom rekla na forumu, ili Mileni... Kad se razocharam, to nije u ljude... nego u sebe, shto sam ih pogreshno procenila... Poslednja losha procena isplivala je pre par dana... i totalno sam zbunjena... :(

:-| Nisi ti kriva, ljudi jednostavno vole da se u drustvu ponasaju neprirodno tj. onakvi kakvi nisu stvarno..pa valjda sama znas... Lose procene su deo zivota, moras da naucis da zivis sa njima... :confused:

linkinpark:
:-| Nisi ti kriva, ljudi jednostavno vole da se u drustvu ponasaju neprirodno tj. onakvi kakvi nisu stvarno..pa valjda sama znas... Lose procene su deo zivota, moras da naucis da zivis sa njima... :confused:
Nenenene... to je drugo. Znam da nose maske, ali kad ispadne da nisi dobro poznavao bliske prijatelje za koje si bio spreman ruku u vatru da dash i mislio da ih poznajesh dvesta posto...

Ako covek ne poznaje samog sebe, i pri tome smo uvek sami na kraju - da, jesmo, ma sta mislili pozitivsisti, nadisti, etc - kako ce onda nekoga poznavati dvesta posto???!!

Trajce:
Ово сам чуо од професорке срспког, мислим не могу баш да цитирам али ћу препричати. Дакле, бог, или ко већ нас је створио заједно, две половине у једном, два пола, тако некако. И онда из неког тамо ко зна ког разлога нас поделио (ударио секиром по средини,хахаха)...И сада те половине лутају светом тражећи једна другу...Сродне душе...
Ја мислим да такву још нисам пронашао, мада могуће и да јесам.. Н.....

Zanimljivo...
Meni je onda Bog srodnu dusu ostavio na drugom kraju sveta...u bukvalnom smislu..
Zivot je rava ;P

I dalje mislim da to ne postoji i da ne postoji sudbina :roll: E sad verujem da postoji ljubav na prvi pogled, jer sam je doživeo :razz: . Ili je to bila seksualna privlačnost :? ? :mrgreen:

Pa to shto nisi mogao da prestanesh da mislish na nju ne znachi da je ljubav. Za ljubav si morao da je upoznash kao osobu, i onda bi se razvila, nakon nekog vremena. Jbg, ne znam gde mi je knjiga iz psihologije da citiram definiciju ljubavi :D

Back