Shinoda
Veoma poznat
- Poruka
- 12.888
u koga, sta?.. bleee.ja nisam, ali, mada... hrrrr*november rain*:lucky you...(:
ja sam se tako razocharala.. pff...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u koga, sta?.. bleee.ja nisam, ali, mada... hrrrr*november rain*:lucky you...(:
ko da je ljude lako proceniti? :?*november rain*:u sebe i svoju sposobnost da procijenim ljude..
Uopste ne mora da znaci... Nikad niko nikom nije mogao niti ce moci da prodre u dushu do same srzhi..*november rain*:kad si s nekim godinu dana intenzivno (a prije toga josh par godina se ~znate) onda morash da ih dobro procijenish..
al' neki od nas su previshe glupi za to.![]()
Isto, ali isto... Ne znam da li sam jednom rekla na forumu, ili Mileni... Kad se razocharam, to nije u ljude... nego u sebe, shto sam ih pogreshno procenila... Poslednja losha procena isplivala je pre par dana... i totalno sam zbunjena...*november rain*:u sebe i svoju sposobnost da procijenim ljude..
da..upravo to...Electra:Isto, ali isto... Ne znam da li sam jednom rekla na forumu, ili Mileni... Kad se razocharam, to nije u ljude... nego u sebe, shto sam ih pogreshno procenila... Poslednja losha procena isplivala je pre par dana... i totalno sam zbunjena...![]()
Electra:Isto, ali isto... Ne znam da li sam jednom rekla na forumu, ili Mileni... Kad se razocharam, to nije u ljude... nego u sebe, shto sam ih pogreshno procenila... Poslednja losha procena isplivala je pre par dana... i totalno sam zbunjena...![]()
*november rain*:lucky you...(:
Nenenene... to je drugo. Znam da nose maske, ali kad ispadne da nisi dobro poznavao bliske prijatelje za koje si bio spreman ruku u vatru da dash i mislio da ih poznajesh dvesta posto...linkinpark::-| Nisi ti kriva, ljudi jednostavno vole da se u drustvu ponasaju neprirodno tj. onakvi kakvi nisu stvarno..pa valjda sama znas... Lose procene su deo zivota, moras da naucis da zivis sa njima...![]()
Trajce:Ово сам чуо од професорке срспког, мислим не могу баш да цитирам али ћу препричати. Дакле, бог, или ко већ нас је створио заједно, две половине у једном, два пола, тако некако. И онда из неког тамо ко зна ког разлога нас поделио (ударио секиром по средини,хахаха)...И сада те половине лутају светом тражећи једна другу...Сродне душе...
Ја мислим да такву још нисам пронашао, мада могуће и да јесам.. Н.....
mozda je u pitanju neka voodoo magijaElectra:Pa to shto nisi mogao da prestanesh da mislish na nju ne znachi da je ljubav
Hm.. nisam bash htela da budem (jaaaaaakoNixxx:OK. Pobedila si...![]()
![]()