Ne vidim sto je problem ako ne radi ? ( naravno sem ako ON NECE a moze ,tad bih ga sutnula dok je vreme ,tj ne dodju deca jer koja korist od osobe na koju ne mozes da se oslonis da ti pomogne ).Pa koliko zena ne radi a muzevi rade i to je ok? Jos izvoljevaju a niko da kaze jadni oni

Salim se ...ako postoji ljubav u braku ovakvo pitanje ne bi trebalo da se postavlja .Vremena su teska radi ko moze ,drugi radi u kuci i to je to .
Kad sam se udala nisam 6 godina radila (tj.bila zaposlena ,radila sam sve po kuci i u basti,sila...) Onda sam se zaposlila pa smo radili oboje .Pa dosle devedesete ,on ostao bez posla , deset godina nije bio zaposlen ali je on radio po kuci .Onda se zaposlio pa smo oko 5 godina radili oboje a sad ja ne radim cetvrtu godinu - bilo je svega ali smo se ( i sad jos uvek naravno ) voleli i slagali,podizali decu,bili podrska jedno drugom .I nikad nije palo na pamet ni meni ni njemu da meri ko vise doprinosi finansijski ili kako god .I ovih dana je 31 godina kako sam u zaista srecnom braku