SOS

Mislim da oni koji se tako plase samoce, a ima ih puno nista ne moze naterati da se suoce sa samim sobom, pa cak ni tisina, pa cak ni samoca jer ce oni naci nacina da unesu clutter u taj mir.

QUOTE]
:) Ma samo prosto ne volimo da budemo same, to je sve . Nema tu preterane filozofije. Da postoji taj toliki strah, svaka od nas bi nasla do sada 10 puta cimerku/drugi stan. Makar ja . Ko bi izdrzao 2 god u mom slucaju da su to tolike muke :confused:

zasto odgovaras ako nisi procitala ostale postove ni shvatila sustinu?
mogla sam da stavim- otisla mi drugarica, tetka ,strina.
tema je ne volim samocu, pogotovo nocu a ne fali mi mama.

Nije poenta u mami...vec u plakanju iz razloga jer si sama kod kuce na nekoliko dana:roll: Meni je to malo...da kazem-cudno.

Objasni mi onda majku mu...

e pa slusaj :)
i GF i soljmoja i jos neke su kao ja.
volimo samocu, recimo par sati dnevno, onako samo za sebe i svoje misli.
ali ne volimo danima biti same, pogotove navece i nocu (kad je mene i uhvatila neka tuga). to nije bila tuga za mamom, tatom, markom, jankom vec tuga sto sam sama.
ne znam jesi li ikad stanovala duze sama( mj, dva, tri), ja sam jedno vrijema na faxu. jednostavno se ne osjecam ok kad pravim rucak samo za sebe i sve ostalo.
dodju ti drugarice ali odu za par sati.
kontas me sada?

e pa slusaj :)
i GF i soljmoja i jos neke su kao ja.
volimo samocu, recimo par sati dnevno, onako samo za sebe i svoje misli.
ali ne volimo danima biti same, pogotove navece i nocu (kad je mene i uhvatila neka tuga). to nije bila tuga za mamom, tatom, markom, jankom vec tuga sto sam sama.
ne znam jesi li ikad stanovala duze sama( mj, dva, tri), ja sam jedno vrijema na faxu. jednostavno se ne osjecam ok kad pravim rucak samo za sebe i sve ostalo.
dodju ti drugarice ali odu za par sati.
kontas me sada?

Mhm...da...al opet, radis nesto tokom dana, tj imas obaveze, kad zavrsis-obicno popodne jel, dodje ti neko od drustva i, sta je tu strasno??:think: To za rucak to kontam doduse, bedak.
Ali opet kazem, ti koliko sam shvatila nisi sama kod kuce, tj ne zivis sama vec si ostala na nekoliko dana sama...pa zato ne razumem cemu plakanje, aj ono kao nedostaje ti neko u tom momentu al bas da se toliko s*k*e*nj*a*v*a*s da zaplaces...Al aj, sto ljudi sto cudi.

Back