Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Vidim sve vishe tipova ih nose...meni su bili pomalo zenskasti josh od kad su se pojavili.
(mada retko sta moze da parira roze majicici ) ...pa sta vi mislite o tome?
Jel nam se to muski svet uzeleo malo veselih boja i dezena?
'biga ja imam jedan taj s[v]orc sa cvetovima, doduse ovaj je siv sa belim cvetovima...time out...mis'im bolje mi nesto nije stajalo od tog sorca odavno... mada roze odeca mi je stvarno odvratna, bolje ici go nego to nositi, al ribe vole peskice, niko nece balkanca...[ne, nemam pivski stomak...]
Oni su za mog komšiju Sefedina iz PR izmislili oblačenje. Taj Sefedin nije izlazio iz pidžama imao je zimsku varijantu i letnju. E pošto sad pričamo o šortcevima on je imao onu zimsku varijantu pidđama samo isečene nogavice i to ti je to. Najsmešniji je bio kada uzme u tim pidžamama da pere kola ( "Lada" Standard , ljubičasta boja ), a na nogama šta bi drugo osim patofni....I koja je bio budala stvarno je spavao u tome što bi nosio ceo dan. Ekonomičnost nema šta!!!