SORAJA VUČELIĆ PROTERANA IZ SRBIJE: Ima kontakte sa sumnjivim osobama iz Crne Gore

Rasejani Prorok

Buduća legenda
Poruka
30.233
Bivša učesnica "Velikog brata" i TV lice Soraja Vučelić, proterana je iz Srbije, proglašena bezbednosno rizičnom osobom. Bivša učesnica "Velikog brata" i TV lice Soraja Vučelić, proterana je iz Srbije, proglašena bezbednosno rizičnom osobom. Kako saznaje izvor Telegrafa, Soraja je pre nekoliko dana deportovana za Crnu Goru, s obzirom na to da je crnogorski državljanin.
Soraja je po povratku iz Turske privedena na aerodromu u Beogradu kada su je nakon zadržavanja pogranične policije, prvi letom deportovali odmah za Crnu goru s obzirom da je crnogorski državljanin. Soraja je proglašena bezbednosno rizičnom osobom. S obzirom da Srbija ima operativna saznanja da Soraja ima kontakte sa sumnjivim osobama iz Crne Gore - tvrdi naš izvor.

http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...ma-kontakte-sa-sumnjivim-osobama-iz-Crne-Gore

Šta će ovo biti :D

Ne znam ko je ustvari ta Soraja.Ja sam mislio da je ona Supruga onog Vucelica sto se vukao sa Milosevicem,a sada je neki upravnik nekog sportskog kluba.Medju tim,neko
vreme,ceo Beograd je brujao o dojkama te Soraje.Navodno ima dojke br.jedan,u okviru Srbije.Cak sam nesto nacuo,da je te iste svoje dojke,osigurala na milionske iznose
u evricima.Treba pod hitno,izabrati drugu devojku,koja ce pretstavljati cast nasih sisatih devojaka,a koje su kao sto znamo,po tome poznate u celom svetu.!!!

Back