Sopstveni rekreacioni trening

VidarGof

Zainteresovan član
Poruka
226
Pitanje je kako izgleda vas rekreacioni trening? Ono sto vas odrzava u formi a i samim tim usavrsavate fizicku spremnost
I naravno za one iskusne neke savete bih molio koji bi mogli da pomognu, olaksaju, usavrse ili sta vec takve treninge :D

Ne mislim trening u teretani da bude jasno.

Evo nesto kako izgleda mi svoj trening. ;)

Obozavam plivanje, uvek kad imam priliku idem na plivanje, isplivam se nekih od 2000 pa do 3000m. Posle toga trcanje, ne mnogo, oko 2000m.
Kad nema plivanja, posle trcanja(koej je malo duze) idem na zgibove, ukupno oko 50 komada, malo ovih malo onih :D onda kolko mogu sklekova mada se trudim na se ne preforsiram i nesto trbusnjaka koje ne preferiram...
A da i nekih 10 do 20 propadanja ;-)
I tako mozda neka 4 puta u nedelji. Nije to konstantno ali se tu negde vrti. Uvek kad imam vremena da uskladim sa obavezama.

E, sad, vazno... visok sam 168cm(medicinska visina), 60kg i obim ruke 32cm, samo sto sam usao u 17. godinu
Trudim se da dobijem jos malo telesne mase tj. kako bi povecao misicnu masu,pa ubacujem sve vise proteinsku hranu u obroke i da vise puta na dan jedem. Recimo pre sam mozda samo 2 puta jeo na dan, sa manjih uzinama i slicno.

Ne zelim nesto da zeznem, pa vas stoga molim za neki savet sugestiju :)

Cilj mi je da se lepo razvijem skladno, da izrastem u visinu ali isto tako i budem skladno tezak. Ne jurim prebudzene misice vec samo onako da izgledam kako da kazem zategnuto :)))

hvala

Ujutru zagrijavanje,sat vremena trčanje,5 serija sklekova po 30. 5 serija trbušnjaka po 35. Istezanje.
Zbog čega ne mogu uraditi više od 5 zgibova,a mogu uraditi uraditi maksimalno 40 sklekova u jednoj seriji. :S

nisam ni ja mogao u pocetku pa sad radim 10 najsirih...mozda ih ne radis svakodnevno? e sklekovi su predispozicija za zgibove...tako sam bar cuo a meni drug moze 100 sklekova iz dvije serija (kao i ja) pa on ne moze 1 zgib a ja sam mogao i 3 u pocetku? :D

ja radim ovako, tako mi izgleda najkompletniji trening:
trčim i hodam naizmenično 5 km /vozim biciklu 15 km
kući odradim oko pola sata pilatesa locirano za trbušnjake, noge dupe, i za fleks ful ili burn zavisi od entuzijazma i trenutnog prečeg
i završim jogom i statičkim istezanjem

ponekad sve obavim u kući, ne trčim niti vozim nego odradim onog jamajčanina ceo kardio trening recimo ili abboot i odma na istezanje idem

ranije sam se istezala i usred treninga ili i pre, ali sam odnedavno pročitala post majkija fajna koji kaže da se ne isteže pre treninga, i stvarno lakše prodjem kroz trening ako odma krenem da trčuckam bez čepanja.

Back