Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto "urbana ikona"?
Sonja Savić- urbana ikona!
Zašto "urbana ikona"?
Ivandić, lik koji je svirao u Bjelom Dugmetu? Znam da mi je keva pričala da je bio neviđena faca i šmeker tada.. Ako mislimo na istog čoveka.. Raičevića znam po par pesama koje su zaista korektne. Ipak sam ja i dosta mlađi, pa mi ne zameri što me ne vuče toliko ta generacija, bar ne to.. Dugme, Rođa i ostalo.. Ja sam više u fazonu EKV, pre toga Šarlo, Čorba tih godina, poslednja igra leptira, itd itd..i Ipe Ivandic i Rodja Raicevic na zalost...
Ista je stvar sa mnom mnogo sam slusajuci u porodici od starijih saznala,stvari koje sam zelela.Da Ipe Ivandic ,jeste bio bubnjar kod Bijelog Dugmeta,i njega je azdaja od droge progutala.To su bila neka ruznaa vremena u kojima sam najvise boravila na tatinim ramenima gde me nosio po protestima.A imam i pistaljku za uspomenu izko nisam kapirala zasto se duva...Ivandić, lik koji je svirao u Bjelom Dugmetu? Znam da mi je keva pričala da je bio neviđena faca i šmeker tada.. Ako mislimo na istog čoveka.. Raičevića znam po par pesama koje su zaista korektne. Ipak sam ja i dosta mlađi, pa mi ne zameri što me ne vuče toliko ta generacija, bar ne to.. Dugme, Rođa i ostalo.. Ja sam više u fazonu EKV, pre toga Šarlo, Čorba tih godina, poslednja igra leptira, itd itd..![]()
Njen zivot doveo je do kraja ,okruzena mahom uzivaoca droge i alkohola.U svetu su mnoge pre nje okonale zivot na takav nacin ,a na zalost mnogi i posle tog vremena...Znas me ,ne donosim zakljucke iz mojih predpostavki.No,svako ima pravo na razlicitist iz bilo kog razloga.Ljubim...Zašto "urbana ikona"?
Ovakvi tekstovi su natopljeni patetikom... Nosioci i stvaraoci bilo kakve kulture tog vremena,
nikada nisu podržavali narkomaniju bilo kog Beograđanina, bez obzira kome i čemu pripada, čime se bavi...
Tako se desilo i sa njom... Kao i mnogima poput nje, okrenuli su leđa i ostavili na milost i nemilost stranputice
kojom su krenuli...Filmska industrija, bez sažaljenja, novo lice proguta, sažvaće, isisa sokove i ispljune...
Stradaju oni koji poveruju da se kugla zbog njih okreće...Kao i skorojevići i snobovi koji jednim šmrkom dobijaju krilca
i zamišljaju da su mali Bogovi...
Hmmm.. Možda jesu bila ta vremena loša društveno politička, ali je bar bilo bendova i kvalitetnih izvođača.. Vrlo rado bi današnje vreme menjao za ono staro, pa makar svaki dan duvali u pištaljku..Ista je stvar sa mnom mnogo sam slusajuci u porodici od starijih saznala,stvari koje sam zelela.Da Ipe Ivandic ,jeste bio bubnjar kod Bijelog Dugmeta,i njega je azdaja od droge progutala.To su bila neka ruznaa vremena u kojima sam najvise boravila na tatinim ramenima gde me nosio po protestima.A imam i pistaljku za uspomenu izko nisam kapirala zasto se duva...
Глумац | Улога |
---|---|
Карис Корфман | Ева |
Предраг Мики Манојловић | Јанко Радошевић |
Драган Николић | Марко |
Зорка Манојловић | Мајка |
Рената Улмански | Тетка |
Соња Савић | Твигица |
Горица Поповић | Дуња |
Нина Кирсанова | Баба |