Sonja latinka HATE

kakvo je vase misljenje o Sonji

• Mrzim je!

• Mrzim je jaaako!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
lako je tebi kad nemaš više latinski....ipak, ova latinka u sv.savi je za sonju mrkli mrak. samo da znate...ima i nad sonjom sonja.
girl_witch[1].gif

lako je tebi kad nemaš više latinski....ipak, ova latinka u sv.savi je za sonju mrkli mrak. samo da znate...ima i nad sonjom sonja.Pogledajte prilog 29429

e jbga sad bash da je toliko g*vno ne verujem :?
sonja je nasha muza :lol:
pa da, kazhem ja, mi treba da smo srecni sa sonjom 8-)
:roll:

shto me podseti...:D
"stan says you're a cont...cont...continuing source of inspiration to him" :lol:
lol, el neko gledao tu epizodu south parka? :lol: sa onim malim goticharima :lol:
nije niko :roll:

logika...kakve to veze ima sa sonjom?
uroše, kad moje potomče kaže da je ova latinka gora, ja joj verujem, jer je kod sonje imala 3.
ne znam....mozhda je ona gora po pitanju ocene...mada ni kod sonje nije lako veruj mi.mozhesh 3 da imash, ali ako ocesh vishe od toga morash celu gramatiq da znash..
ali da je ona skot od zhene, kao shto je sonja, to ne verujem...sonja ima obichaj da te tako isproziva da to nije normalno.
npr, jednom je donela knjigu iz italije da je listamo i gledamo slike iz rima...i ona se u3povala da joj jedna uchenica iz razreda guzhva knjigu...i ceo chash je loopala kako joj je mala plata i kako je to njena imovina i bla bla...a da ne pricham kad neko odgovara i neshto ne zna,i onda ga ona pred celim razredom predstavi kao debila :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back