Sonja Biserko dobitnica nagrade za ljudska prava

Оно што се у њеном случају третира као промовисање демократских вредности - у пристојном свету се зове: Издаја, мржња према народу у коме живиш (не знам ком народу припада)....
Уопште себе не сматрам особом која није у стању да прихвати различитост мишљења, али та задојеност, та острашћеност, то омаловажавање свега што је српско, то априори прихватање свега што је анти-српско, код госпође Кандић и Бисерко је нормалном уму непојмљива!

Драго ми је да се слажемо у овоме. :)

Dakle "jahacica srpske apokalipse" i autorka spiska nepozeljnih u Srbiji dobija nagradu..............Lepo, lepo, steta samo sto Himler nije ziv, on bi verovatno dobio Nobelovu za mir + neku koju sponzorise Soros.
Ista su kategorija.

Никако не могу бити иста категорија ... Постоји разлика ... Хитлер се борио за земљу у којој је живео ... Ова се бори против земље у којој живи

Dakle "jahacica srpske apokalipse" i autorka spiska nepozeljnih u Srbiji dobija nagradu..............Lepo, lepo, steta samo sto Himler nije ziv, on bi verovatno dobio Nobelovu za mir + neku koju sponzorise Soros.
Ista su kategorija.

Nemoj tako Himler je imao otvorenu spiku za to sto je radio.Ovo su dupljaci,najgora vrsta.Nacisti su rekli otvoreno,sa cemo probati sve da vas k*****,i to je fer.A ovi kontra,mi smo sa vama a k*** sa ledja.

Nista cudno, kad moze da se nameshta takmicenje za misice, onda moze da se namesti i takmicenje za ruzne babe srbomrsce. Ono sto se time postizhe je volja manjine, a ne vecine. Jer da je promocija nvo babetina opshte dobro, onda ne bi stajalo u uvodnom postu da one shljakaju rizikujuci svoj zivot i sl.:roll:

zar mislis da ne rizikuje zivot time sto govori kako govori
ps. ja bih rekao "istinu" u vecini slucaja, ali nema potrebe

zar mislis da ne rizikuje zivot time sto govori kako govori
ps. ja bih rekao "istinu" u vecini slucaja, ali nema potrebe

Istinu moze covek izneti pomocu argumenata i tada to nije rizicno, a moze svoje izlaganje formulisati tendenciozno i subjektivno i time narusiti istinost. To je ono sto iritira ljude, ta granica izmedju istine i lazi koju ove babe drsko prelaze bez ikakve provere, a sa velikom zeljom da to svoje baljezganje postave kao cinjenice.
Naravno, objektivni posmatrachi njihovog bezlika i nedela, relativizovace tu njihovu istinu. A ti kao njihov shiptarski obozavalac, slozices se i sa materijalnim greskama samo zato sto su u korist tvoje agresivne koljacke nacije.

Istinu moze covek izneti pomocu argumenata i tada to nije rizicno, a moze svoje izlaganje formulisati tendenciozno i subjektivno i time narusiti istinost. To je ono sto iritira ljude, ta granica izmedju istine i lazi koju ove babe drsko prelaze bez ikakve provere, a sa velikom zeljom da to svoje baljezganje postave kao cinjenice.
Naravno, objektivni posmatrachi njihovog bezlika i nedela, relativizovace tu njihovu istinu. A ti kao njihov shiptarski obozavalac, slozices se i sa materijalnim greskama samo zato sto su u korist tvoje agresivne koljacke nacije.

ja zaista ne verujem da ti mislis da sam ja toliko uticajan i bogat da lobiram da se njoj dodeli to prestizno priznanje.
ali ako mislis da mi je drago kada ona doprinese da se neki krivac kazni, e to jeste tacno

To bi bila još bolja kombinacija,s jedne strane mrzi Srbe a sa druge prodaje laži za pare.

Па чињеница и јесте да јевреји мрзе Србе... То је вероватно овде дозвољено ... и у Србији и на форуму ... испољавање мржње јевреја према Србима ... међутим, ако неки Србин испољава мржњу према јеврејима, одмах се позивају на антисемитизам ...

Ужас

Back