- Poruka
- 63.596
Četverac.A kako bi se zvala veza izmedju dvoje "sologamija" , pardon , sologama i sologamistkinje .![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Četverac.A kako bi se zvala veza izmedju dvoje "sologamija" , pardon , sologama i sologamistkinje .![]()
Nema "nabijanja na nos " onog drugog, do kad si ostao-la u gradu , gde si bio-la , što si jeo beli luk, gde trošiš pare,,,,,,,,,,Sva'k bolje ne'k se oženi sam da sobom i gotovo.Cool!![]()
Od mene bidermajer i torta!
ovde supermoderatori kumuju
od mene Perso cipele
Normalno,...ko se još ženi/udaje da bi "polagao" račune? Uglavnom se na to svodi.Ali, to sad nije tema.Nema "nabijanja na nos " onog drugog, do kad si ostao-la u gradu , gde si bio-la , što si jeo beli luk, gde trošiš pare,,,,,,,,,,
slushaj ako je neko sretjan i neshto ha chini sretjnim to treba podrzhati i veseliti seLjudi ja sam mislio da sam cudak, ali pojedini sa neta i foruma me demantuju svaki dan.![]()
Hvala koleginiceslushaj ako je neko sretjan i neshto ha chini sretjnim to treba podrzhati i veseliti se
Ne može! Sad već previše fantazirate.El mogu ja na primer da se venčam za svopstveni mozak? Mislim samo na kratko,odmah podnosim razvod.Hoću da dobijem papir da sam se zvanično razveo od svog mozga čisto da pokažem ljudima kad me pitaju dal sam normalan?![]()
ali hoću da imam taj papir XDNe može! Sad već previše fantazirate.![]()
To možeš izvaditi i na drugom mestu (msm, na papir).ali hoću da imam taj papir XD
eee pihh XDTo možeš izvaditi i na drugom mestu (msm, na papir).
A kako bi se zvala veza izmedju dvoje "sologamija" , pardon , sologama i sologamistkinje .![]()
Zeljno iscekujemo novostiBroji li se da je Lima odustala od tog braka, pošto sad ima momka?
Ili samo aktivno vara?
Venchani sa sobom a u vanbrachnoj zajednici medju sobompa onda nisu "sologami"