Sologamija

DA

---

Mslm sve je počelo kada se umesto prava svima dozvolilo nekim da da budu bučni o svojim pravima, potrebama, štatijaznam. I sad svaka šuša bi da se ugleda na nji i vrišti svoje posebno ja ne bi li bili primećeni. Kao vidite me, skačem glavom u balegu ahahaha. Ok, kapiram. Tj ne.

---

I šta sutra sologamista upozna muškarca/ženu, treba prvo da se razvede od sebe ili kako to ide

DA

---

Mslm sve je počelo kada se umesto prava svima dozvolilo nekim da da budu bučni o svojim pravima, potrebama, štatijaznam. I sad svaka šuša bi da se ugleda na nji i vrišti svoje posebno ja ne bi li bili primećeni. Kao vidite me, skačem glavom u balegu ahahaha. Ok, kapiram. Tj ne.

---

I šta sutra sologamista upozna muškarca/ženu, treba prvo da se razvede od sebe ili kako to ide
Ne znam i mene zanima sam obred, posto zakonski nije priznato, a ni verski.

A šta slave na žuraji, to što ne žele/nisu sposobni da se nekom prilagode pa kao, sebe baš i ne mogu da izbegnu? Brak, tj zajednica podrazumeva bar dve osobe, više njih u jednoj glavi se ne računa.

---

Ono kad bar nije sa nekim kučetom ili noćnim stočićem.

Ово ми се чини као последица неких других ствари и то последица која обмањује самог конзумента тог тренда који бива све удаљенији од суштине проблема. Могуће чак и на дуже временске стазе обманут а живот иде.

A šta slave na žuraji, to što ne žele/nisu sposobni da se nekom prilagode pa kao, sebe baš i ne mogu da izbegnu? Brak, tj zajednica podrazumeva bar dve osobe, više njih u jednoj glavi se ne računa.

---

Ono kad bar nije sa nekim kučetom ili noćnim stočićem.
Slave zivot i slobodu :)
Bas zustro zastupas vezu/brak za nekog ko je solo.
Ako ces da se vrednujes na osnovu toga, izvoli, al mene izostavi.

Slave zivot i slobodu :)
Bas zustro zastupas vezu/brak za nekog ko je solo.
Ako ces da se vrednujes na osnovu toga, izvoli, al mene izostavi.
Ne zastupam vezu/brak, nego sam protiv sprdanja sa istim. Ok, neko je solo, nije sposoban da se uklopi sa drugom osobom, šta sad treba da ga podržimo da se ženi/udaje sa sebe? Ebena inkluzija. Bar nije sistemska

Msm da su venčanja i svadbe totalni smor i udvoje..., ovo je tek vrhunac!Zar se ne gubi "poenta priča"? Koja je fora, nije mi jasno( ne kapiram ni za "udvoje"),a'l to 'ajde,...k'o fol počinju život udvoje.
P.S.Ne nosim burmu, ni za "
zilion dolara".

Back