- Poruka
- 55.168
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sto bi pa mi trebali da se krijemo?Nije bolest sve što boli. I bilo bi lepo kada bi svoju intimu sa partnerom (tj sobom) čuvali među njima, tj za sebe.
Nije mi jasno zašto neko javno mora da pokaže da se venčava sa samim sobom... ))
Pa ne, nego ako si u vezi redovnoj, onda se varasNije mi jasno zašto neko javno mora da pokaže da se venčava sa samim sobom... ))
meni je to smešno i... deluje kao neki trend, a trendove baš ne volim
Jel to znači da neko ko se nije venčao sa samim sobom nije u vezi sa samim sobom? Nije da raumem![]()
Ne znam i mene zanima sam obred, posto zakonski nije priznato, a ni verski.DA
---
Mslm sve je počelo kada se umesto prava svima dozvolilo nekim da da budu bučni o svojim pravima, potrebama, štatijaznam. I sad svaka šuša bi da se ugleda na nji i vrišti svoje posebno ja ne bi li bili primećeni. Kao vidite me, skačem glavom u balegu ahahaha. Ok, kapiram. Tj ne.
---
I šta sutra sologamista upozna muškarca/ženu, treba prvo da se razvede od sebe ili kako to ide
Mozda joj vera ne dozvoljava seks pre braka, ili masturbaciju, ovako kad se uda za sebe moze bar da se samozadovoljava...
Slave zivot i sloboduA šta slave na žuraji, to što ne žele/nisu sposobni da se nekom prilagode pa kao, sebe baš i ne mogu da izbegnu? Brak, tj zajednica podrazumeva bar dve osobe, više njih u jednoj glavi se ne računa.
---
Ono kad bar nije sa nekim kučetom ili noćnim stočićem.
Naravno. Posto nikad nije radjenoNesto mi to neobično.
Otiso svet u neke nove neistrazene horizonte.Naravno. Posto nikad nije radjeno![]()
Svakako je bila sa sobomi živela sa sobom.Venčavanje i burma ...
Nikad nisam volela vencanice i burme.Svakako je bila sa sobomi živela sa sobom.Venčavanje i burma ...
Nikada dosta novih baljezgarija i glupih bljuvotina,
Nikad nisam volela vencanice i burme.
Ali u ovom kontekstu, to mi dobija novu dimenziju
Odoh da biram![]()
Ne zastupam vezu/brak, nego sam protiv sprdanja sa istim. Ok, neko je solo, nije sposoban da se uklopi sa drugom osobom, šta sad treba da ga podržimo da se ženi/udaje sa sebe? Ebena inkluzija. Bar nije sistemskaSlave zivot i slobodu
Bas zustro zastupas vezu/brak za nekog ko je solo.
Ako ces da se vrednujes na osnovu toga, izvoli, al mene izostavi.
Pa da, i da dodjes na svadbuNe zastupam vezu/brak, nego sam protiv sprdanja sa istim. Ok, neko je solo, nije sposoban da se uklopi sa drugom osobom, šta sad treba da ga podržimo da se ženi/udaje sa sebe? Ebena inkluzija. Bar nije sistemska