solo tipovi preko 31 god?!?

• Začetnik teme Začetnik teme wella
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
wella:
:roll: ima li tipica iznad 31god u ovoj noci?
ova tema nema nikakvu poentu! Samo mi je dosadno! Nista specijalno se, koliko vidim , ne nudi ovde! Znaci, treba da "razjasnim" ovu temu. Dobro, evo ovako, bas bi mi bilo interesantno da popricam sa nekim ko nije klinac ako takvih ima veceras. Tema je "izaberi sam" i sad sam prvi put na forumu i moram da udjem u fazon! Etooo that's all folks! :lol: :lol: :?

wella:
wella:
:roll: ima li tipica iznad 31god u ovoj noci?
ova tema nema nikakvu poentu! Samo mi je dosadno! Nista specijalno se, koliko vidim , ne nudi ovde! Znaci, treba da "razjasnim" ovu temu. Dobro, evo ovako, bas bi mi bilo interesantno da popricam sa nekim ko nije klinac ako takvih ima veceras. Tema je "izaberi sam" i sad sam prvi put na forumu i moram da udjem u fazon! Etooo that's all folks! :lol: :lol: :?

I još da okačiš neku lepu sliku u profil i nema greške :D :wink:

dragonfromdarkness:
Kelis, ako tako nastavis oteraces sve potencijalne forumase, nemoj tako grubo.
Mozda treba da pisem glupe postove i stavim nagu sliku u profil kako bi udovoljila jednom delu foruma i postala kvazicool?
dragonfromdarkness:
A ti Wella, nista se ne sekiraj. To sto su te odmah procitali samo je dokaz da se ne razlikuju od tebe, samo su malo oprezniji i u fazonu, pa ne prave pocetnicke greske (kako bi inace i prepoznali drugacije nego po sebi).
Uostalom, kao i ja, naravno. :D :D :D

Eeee nemoj sve da nas trpas u svoj klaup... mislim nismo svi tvoje ogledalo...

dragonfromdarkness:
Eeee nemoj sve da nas trpas u svoj klaup... mislim nismo svi tvoje ogledalo...

Javno se izvinjavam Kelis sto sam je strpao u svoj kalup i izjavljujem da se nasi kalupi drasticno razlikuju te da uopste nisu kompatibilni ni po jednom pitanju. (Ja, znate, i nisam bas nesto mnogo pametan, ali pokusavam da naucim i shvatim pa je valjda za ocekivati da ponekad napravim i neki previd ili dam neku prepotentnu izjavu poput gore navedene gde sam sebe poredio sa Kelis)[/quote]

Da da ona je neuporediva... (sad kako ko shvati)
Ni ja nisam pametan sta da radimo sa pametnim...
Cemu onda ovo - pametan sve zna.. shta da prichamo...
eto, kako pametni UVEK SVE POKVARE...

O kako je lepo biti glup...
i sve ostalo shto ide uz ovu pesmicu, naljutice se NEKO...

Back