- Poruka
- 43.076
ja tebe smatram za normalnu personu
oklen ti sad ovo zapalo za oci?
Čula na radiju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja tebe smatram za normalnu personu
oklen ti sad ovo zapalo za oci?
drkam često na poslu.. u wcu je super.. imam slobodu, često sam i sam u kancelariji pa lepo izdrkam i tako se oslobodim stresa![]()
Ako ti realni svet u kojem zivis nije dovoljno jadan i bedan, dodjes na Krstu da padnes u jos dublju mizantropiju. Zamisli. Zena, odrasla zena, masturbira tokom radnog vremena i jos dodje na forum da svima isto obelodani, bez trunke stida. A muskarci gledaju i tapsu.trljala si dupe o stolicu na poslu???
CcccccccČula na radijui otvorila temu
Cccccccc
Cccccccc
Cula na radiju, otvorila temu i pitala forumase da li dr.kaju na poslu. Potpuno normalna reakcija. Ovo prvo bez ovog drugog a narocito bez ovog treceg ne moze.
Inace, cuti ti, nemoj da te ona opet ides u ban.
Ko tebe uznemirava ? Ako lepo razgovaraju dvoje ljudi sto želiš ubaciti kosku ? A?
Vi me uznemiravate, gospodjetino. Samo naslov teme mi je spustio koeficijent inteligencije za par poena. Za uvodni post necu ni da pricam.
I onda jos lazete, necete da priznate prave razloge zasto ste otvorili temu.
Dokle cete vise glumiti nevinost ( ne samo Vi, vec svi. )
Da, tako najbolje svrsavamtrljala si dupe o stolicu na poslu???
A sta me zabole za toDa, tako najbolje svrsavam![]()
Pitao si i ja ti odgovorila :*A sta me zabole za to
Nemojte se praviti blesavi, gospodjetino. Moze se o ljubavi, pa i o seksu, pricati ozbiljno i kvalitetno a da se pritom ne bavimo naukom.Imamo ovde i pdf Nauka
Pteporucujem ti
Ajd pa tako
Klonu, a koji ti je nik bio ranije?Vi me uznemiravate, gospodjetino. Samo naslov teme mi je spustio koeficijent inteligencije za par poena. Za uvodni post necu ni da pricam.
I onda jos lazete, necete da priznate prave razloge zasto ste otvorili temu.
Dokle cete vise glumiti nevinost ( ne samo Vi, vec svi. )
Klonu, a koji ti je nik bio ranije?
Studija otkriva masturbaciju na poslu
Ne znam na koju foru, kad nikad nisam bio sam? Nit mi je palo na pamet...da li ste ikada?![]()
Klonu, a koji ti je nik bio ranije?