Solo-mama

Sexualni zivot zene koja je majka ne bih vezivala sa roditeljstvom..to sto zive u okruzenju u kome zive sa jos uvek pomerenim moralnim nacelima i tabuima ne znaci nista..svaka ona koja je odlucila da promeni svoj zivot time sto je izasla iz braka koji nije bio kakav treba da bude ..je za postovanje jer za takav cin treba imati hrabrosti..samohranim majkam koliko sam ja upoznata nije lako..nisu nemoralne..i trebna da imaju sex i da ne obracaju paznju ni na sta vec da zive svoj zivot i odgajaju svoju decu..uz bivseg muza ..svakako ..to bi bilo idealno ..ali vecina muskaraca ..zaborave sta im je duznost kada su zajednicka deca u pitnju..ili je nisu znali ni dok su bili u braku..

Da muskarci cesto svode ocinstvo na razinu placanja alimentacije odnosno visinu alimentacije i time misle da su sve nadomjestili !:D ccc

Shta mislite, da li razvedene majke smeju da imaju seks?
Da li su zbog toga nemoralne i zapostavljaju decu?
Da li je majka-zzrtva koja se odriche svog zzivota bolja majka od one koja zzivi svoj zzivot?
Da li su majke-forumashice nemoralne i zapostavljaju decu?

Za ocheve se podrazumeva da su super-heroji. :)

i da...obrazlozzite...:aaa:

svi imaju pravo na srecu pa i razvedene majke naravno:arrow:...ako neka majka smatra da treba da se "odrekne" svog licnog zivota radi deteta,svaka joj cast na izboru...a ako pa hoce da ima i svoj zivot pored uloge majke,jos vise joj svaka cast na izboru...nisu svi ljudi isti...a u nasoj sredini nazalost,jos uvek ima pomalo onoga..."ju,raspustenica...umesto da cuva decu ona se vucara okolo sa muskarcima"...ovo sam pomenula jer sam skoro cula od jedne osobe bas ovakav komentar:idea:...sta,neko nije imao srece da ostane u braku i vise ne bi trebalo da ima svoj zivot...gluposti bre:neutral:

Da muskarci cesto svode ocinstvo na razinu placanja alimentacije odnosno visinu alimentacije i time misle da su sve nadomjestili !:D ccc

Ne bih generalizovala ..ali uglavnom..i takvi se primete..to sto dvoje ne zive zajedno..ne podrazumeva da majka treba da nastavi sama da odgaja decu..Kod prosvecenih i normalnih ljudi..to se radi i dalje zajedno..novc prividno daje osecaj da su uradili nesto za svoju decu..

Shta mislite, da li razvedene majke smeju da imaju seks?
Da li su zbog toga nemoralne i zapostavljaju decu?
Da li je majka-zzrtva koja se odriche svog zzivota bolja majka od one koja zzivi svoj zzivot?
Da li su majke-forumashice nemoralne i zapostavljaju decu?

Za ocheve se podrazumeva da su super-heroji. :)

i da...obrazlozzite...:aaa:

sasvim je normalno da bilo koja zena ima dobar i redovan sexualni zivot, bez obzira na "status"...kapiram da su mnogo bolji roditelji oni koji hrabro zive svoj zivot, ne obaziruci se na malogradjanstinu i kvazi-norme, nego oni koji to ne cine:neutral:
posto nas deca, na neki nacin, "kopiraju", vaznije je da nauce nesto o tome kako imati identitet i razmisljati svojom glavicom, nego bilo sta drugo:super:

Ne bih generalizovala ..ali uglavnom..i takvi se primete..to sto dvoje ne zive zajedno..ne podrazumeva da majka treba da nastavi sama da odgaja decu..Kod prosvecenih i normalnih ljudi..to se radi i dalje zajedno..novc prividno daje osecaj da su uradili nesto za svoju decu..

Pa da tako sam nesto i mislio, kao oblik zajednickog starateljstva koje postoji u nasim zakonima ali eto rijetko ko da se potrudi oko toga i zeli! Dosta je takvih slucajeva a djeca su tu najvece zrtve. Ma svi znamo da je dijete blagoslov ali uvijek treba dobro promisliti s kim ih imati i kada!

Šta...ako ima seks, onda treba da je grize savest zbog deteta...?
a015.gif
ma daaaaj...
seks - Da...
nemoral - Ne...
žrtva - Da...
forumašice - Ne...

ovo zvuchi kao "reci NE forumashicama" :D

.. ja dobrodržeću mamu do 4 banke nikad ne bi odbio.. :mrgreen: .. mame znaju znanje i željne su...
.. jedino što se malo zaboravilo je da se one lepeeeeeee, valjda taj tata uvek u kući fali na sve moguće načine...... i da ih zato uglavnom izbegavaju.. retke su mame koje će da menjaju muškarce ko čarape a da ne primaju novčanu nadoknadu za tako nešto :mrgreen:

Back