SOLARNI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

trinny

Zainteresovan član
Poruka
260
Da li ima neko ko moze da mi uradi solarni putem neta? Bas me zanima. Inace, rodjena sam 08.11.1981. u Beogradu u 7.15h ujutru.
Bila bih vam zahvalna!

Pozdrav

kako to misliš?

Ti očigledno nisi upoznata s tim da analiza solarnog horoskopa mora da se radi u skladu sa natalnim horoskopom, što bi značilo analizu i jednog i drugog. Osim toga to je kompleksan posao i zato su za to predviđene astrološke konsultacije - treba to i dobro pogledati a ne samo lupiti nešto tek da bi ti dobila odgovor. Odnosno - tumačenje ?!
Forumi nisu za to predviđeni - ja još ni na jednom nisam našla takva tumačenja koja ti tražiš.

Ako si tražila samo kartu, već si dobila odgovor - imaš na astro.com.

Evo izvolite Vas Natal + Solar Trinny

my.php

Toliko od mene za sad!
E sad malko nek neko objasni sta se gleda u solaru?(naravno planete i njihove kuce i medjusobne veze)

Ja samo nesto izvoljevam, ali nista ne gubim da pitam. Jel postoji neki skraceni oblik osnovnog usavrsavanja, kad je u pitanju citanje natalnih i solarnih karti.
Nisam strucna u tome, ali bih volela da budem upoznata sa problematikom iste, medjutim nemam bas dovoljno slobodnog vremena da idem na kurs ili sl. Pa ako kojim slucajem postoji nesto, tipa na cd-u ili neki program na netu koji mogu da skinem, opet bih bila jaaaakoooo zahvalna na preporuci.
Gracias!

Na www.astro.com -u možeš dobiti neka osnovna tumačenja bilo natalnog horoskopa bilo za nešto od predikcija (mislim da su one njihove prognoze bazirane na tranzitima, doduše). To je za prvu pomoć i najšturije ...
Neka knjiga iz osnova (natalne) astrologije nije na odmet ...
A najbitnije je da imaš na umu da se sa "skraćenim oblikom" osnovnog usavršavanja dobijaju i "skraćeni" rezultati - prosto je nemoguće preskočiti i zaobići mnoge stvari ako želiš koliko-toliko pristojno znanje.

Solare nije potrebno toliko izdvajati uz natalne jer je to samo jedna od metoda prognoziranja koja se paralelno koristi sa ostalim. Naravno, vrlo su bitni ali u kombinaciji sa ostalim faktorima. Tumačenje je u osnovi slično kao kod natalnog, ALI ga ne treba tumačiti doslovno tako već kao što rekoh u kombinaciji pre svega sa natalom pa posle i ostalim detaljima.

U svakom slučaju, solarni horoskopi nisu baš stvar od koje početnik treba da krene - natalna astrologija je ta od koje sve počinje, i koja sve objašnjava.

Elle_77:
Na www.astro.com -u možeš dobiti neka osnovna tumačenja bilo natalnog horoskopa bilo za nešto od predikcija (mislim da su one njihove prognoze bazirane na tranzitima, doduše). To je za prvu pomoć i najšturije ...
Neka knjiga iz osnova (natalne) astrologije nije na odmet ...
A najbitnije je da imaš na umu da se sa "skraćenim oblikom" osnovnog usavršavanja dobijaju i "skraćeni" rezultati - prosto je nemoguće preskočiti i zaobići mnoge stvari ako želiš koliko-toliko pristojno znanje.

Solare nije potrebno toliko izdvajati uz natalne jer je to samo jedna od metoda prognoziranja koja se paralelno koristi sa ostalim. Naravno, vrlo su bitni ali u kombinaciji sa ostalim faktorima. Tumačenje je u osnovi slično kao kod natalnog, ALI ga ne treba tumačiti doslovno tako već kao što rekoh u kombinaciji pre svega sa natalom pa posle i ostalim detaljima.

U svakom slučaju, solarni horoskopi nisu baš stvar od koje početnik treba da krene - natalna astrologija je ta od koje sve počinje, i koja sve objašnjava.
Hvala ti u svakom slucaju, ja cukrenuti od tih natalnih, pa kad se izvestim (dao Bog) ja cu nastaviti dalje.
Stvarno ne znam ni najmanje da tumacim iste i zato zelim da naucim, bar postepeno, jer mi je nekolicina strologa do sad bila totalno nejasna sa tumacenjem moje karte, pa bih volela da se "ukljucim" u to tumacenje i sama.
Volim astrologiju, ali nikad se nisam bavila njom, mislim da mi je vreme da pocnem.
Opet, hvala ti.

Elle_77:
Pogledaj lepljive teme ovde, o tumačenju natalne karte. Možda bude od koristi za početak, dok ne nabaviš neku literaturu.
Ej, bas sam pogledala kako si mi i rekla i ima zanimljivih stvari. Hvala ti puno za savet i pomoc. Prostudiracu neke pocetne stvari, pa ko zna, mozda mi i krene to tumacenje. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back