solarijum?

Pa nema veze moj problem :)
Pise upotreba na vlastitu odgovornost,a lepo se vidi da su solariji puni non stop.
:)
I tebi je to garancija sto su solarijumi puni non stop?
I kad se ti ,ne daj Bože,razboliš,opet će oni biti puni non stop, ali ti to neće pomoći.
Čovjek ne može izbjeći sve rizike za bolest, ali bar može onaj za koji je dokazano da je štetan.

I kad se ti ,ne daj Bože,razboliš,opet će oni biti puni non stop, ali ti to neće pomoći.
Čovjek ne može izbjeći sve rizike za bolest, ali bar može onaj za koji je dokazano da je štetan.
Jos da znaju kako izgleda rak koze, operacije, kontrole na svakih mesec-tri (do kraja zivota), cekanje na nalaz, koji je stepen, koliko je zahvatio tkivo u dubinu, limfne cvorove, koji organ, zracenje, kakve rupe ostaju posle zahvata...itd.
U mojoj porodici i familiji ga bas ima, i mladje i starije pogadja, ja se leti motam kao Arapi, svetla koza, imam mladeza, za sad su ok...ne verujem kako neko tako olako ide, rizikuje, pa ako bude, bude...sa sve. :)

Čovjek ne može izbjeći sve rizike za bolest, ali bar može onaj za koji je dokazano da

Čovjek ne može izbjeći sve rizike za bolest, ali bar može onaj za koji je dokazano da je

Jos da znaju kako izgleda rak koze, operacije, kontrole na svakih mesec-tri (do kraja zivota), cekanje na nalaz, koji je stepen, koliko je zahvatio tkivo u dubinu, limfne cvorove, koji organ, zracenje, kakve rupe ostaju posle zahvata...itd.
U mojoj porodici i familiji ga bas ima, i mladje i starije pogadja, ja se leti motam kao Arapi, svetla koza, imam mladeza, za sad su ok...ne verujem kako neko tako olako ide, rizikuje, pa ako bude, bude...sa sve. :)
Svako ima svoj izbor,ja cu da idem pa dobila 5x rak... lep pozdrav

Svako ima svoj izbor,ja cu da idem pa dobila 5x rak... lep pozdrav
Ja ne verujem sta si napisala. Ajde pre nego što odes u solarijum podji do Onkologije i vidi tamo ljude koji boluju od raka kože, pa se nadam da ces promeniti mišljenje. Nemoj posle da bude da ti niko nije rekao, život je samo jedan, razmisli ipak.

Back