SOKIRAN PRENOSOM SUDJENJA U HAGU !

Danas sam imao, priliku,da na TV N1 slucajno vidim prenos zavrsne reci tuzbe,na sudjenj Ratku Mladicu u Hagu.

Mogu reci samo jedno,da sam prenerazen,kada sam cuo kakve je strahote taj "covek" pocinio u Bosni.

Bukvalno ne mogu da verujem,da takvi zlocini,takve monstruozne zlocine,mogu ljudi da nanose jedni drugima.

Kada je tuzioc iznosio taksativno,sta je taj covek sa svojim odredima po Bosni radio,kako su mucili te jadne

muslimane,meni je skoro pozlilo.Nadam se,da ce mu biti izrecena pravedna kazna,ako kazna,za takve zlocine

uopste postoji.

Nisu.......To je sve laz i propagnda.General Mladic je ratovao po konvencijama međunarodnog prava,Vama iz Srbije su manje poznati detalji rata u BIH i nije lijepo da ovako komentarisete i nasijedate na izrazitu antisrpsku propagandu.Zasto Srbi u Hagu imaju i preko hiljadu godine robije a svi drugi narodi duplo manje?Taj sud je sve samo ne sud pravde i prava.......

Dragi Lorde,da uštediš svoje dragoceno vreme koga su okupirale tolike teme i dileme predlažem ti da reč odbrane ne treba ni da slušaš a ne moraš ni na presudu vreme da gubiš jer ona će garant biti kao ova tvoja,tako da ...nek gube vreme oni tamo ,plaćeni su za to:think:;)

....Lorde , rat je ništavilo , pa bio osvajački , oslobodilački , revolucionarni , kontra revolucionarni , pljačkaški , religijski ili pak građanski......a ovi poslednji balkanski ratni pohodi , bili su u svim pobrojanim oblicima.....
....na našu žalost , nismo mnogo toga znali o tim ratovanjima i tim ratnicima , naročito o eliti koja je komandovala....naravno , posle ratovanja pobednički mirotvorci sude....otuda imamo i istorijski revizionizam - kroz epohe....no , nezavisno od istorijskih revizionizama , činjenica je da su ratni zločini činjeni na sve zaraćene strane.....
....današnji revizionizam tih zločina uglavnom se bazira na manipulacijama sa ciframa , te preko njih ustanpvljavanja malih , manjih i minornih zločina - te na taj način negiranja ratnih zločina..... a još grđa je manipulacija sabiranja kažnjeničkih godina , pa sa njima dokazivenje ratnih zločina i pripisivanja njega onima koji nisu ni luk jeli ni luk mirisali - čitavom narodu......podele na mi i oni služe kao uvod u nova razbojništva i ništavila - koja vazda počinju sa duhovnim ništavilom !

....ljudi , ratni zločinci nemaju narod , rod i porod !

mizaca;bt296952:
Nisu.......To je sve laz i propagnda.General Mladic je ratovao po konvencijama međunarodnog prava,Vama iz Srbije su manje poznati detalji rata u BIH i nije lijepo da ovako komentarisete i nasijedate na izrazitu antisrpsku propagandu.Zasto Srbi u Hagu imaju i preko hiljadu godine robije a svi drugi narodi duplo manje?Taj sud je sve samo ne sud pravde i prava.......
Sunce moje,ako se pokaže da je i samo 10% od optužbe tačno-zreo je Mladić za streljački stroj!
Drugim nacijama što nije istom merom suđeno razlog da se njemu ne izrekne presuda?
Ne nego da se javno o tom na sva zvona govori i razglasuje kako je Haški tribunal jednostran i kako gleda građanima kroz prste čije su zemlje u NATO ili gravitiraju!
Ja verujem da je tako,ali to nije argument za amnestiju krivice naših zlikovaca!

Draga moja "mizaca".Ja kao pripadnik ovog,Srpskog naroda,grozim se i trazim najstroziju kaznu,za sve zlocince iz tog mog naroda.jer su oni
ubijali u nase ime.Oni drugi,oni koji su ubijali,a bili su pripadnici drugog naroda,njih neka se stidi njihov narod,i neka trazi najstroziju kaznu za njih.
Mene ne interesuju tudji gresnici,ja se stidim svojih,koji su ukaljali cast ovoga naroda u Srebrenici.Vi koji zivite van granica Srbije,nikada necete
biti veci Srbi,od nas koji zivimo u Srbiji.Puno pozdrava,i onima koji se slazu samnom,kao i onima,koji nemaju isto misljenje.

.....zločinci ne čine zločin u nečije ime , već u svoje - jer zlo je u njima samima....međ ljudima zločin je podržavati zločince , čak i imati nekakvih razumevanja za njih.....oni koji podržavaju zločince , pa i opravdavaju njihove zločine , to čine zarad istih stvari i iz istih ili sličnih karakternih svojstava - a vrlo često i zarad manipulativnih korisnih efekata.....sve je to isto.....oni koji misle da su zločini činjeni u njihove ime bez njihove saglasnosti , bliski su ovima što zločine podržavaji i opravdavaju - tanka ih crta deli od zločinaca.....oni koji zločince svojetaju za svoj rod , potuljene su pristalice zločina....

....treba znati jedno , da su zločinci neljudi - odakle god da mislimo da dolaze....sa njima nema nikakve veze čovekoljublje a kamoli ideja o čoveku.....
......ovim talasanjem budi se zlo i raste.....zlo se meškolji međ nama....ako ništa drugo bićemo sluđeni i naknadno opljačkani !

.....za streljanje gardista , ovaj narod treba da procesuira sve ondašnje do današnjih dana - predsednike države i vlada ; pa sve ministre ( čak i one za spost jer su sedeli sa ovima i delili vlast koja je ćutala i ništa efikasno preduzimala - čak i dan dani ne preduzima ništa puzdano da se zna šta je istina ) , pa sve sudije ustavne , javne tužioce , kompletno policajsko i vojno rukovodstvo.....
.....ovaj slučaj jasno nam govori i o nama.... " Pasiji sinovi! Vi bi državu? Ma, dobit ćete moj ku...! "

Karadžić: Zločin u Srebrenici je počinio izdajnik srpskog naroda

To se nikad nije desilo u našoj istoriji, i nije se smelo dogoditi ni sada. To je bilo potpuno idiotski i glupo, počiniti zločin koji se mogao izbeći, i to na kraju rata koji smo dobijali. Za nas je to bilo potpuno neočekivano i neverovatno. Kao da je to učinila neka poremećena pamet

http://www.politika.rs/sr/clanak/36...Srebrenici-je-pocinio-izdajnik-srpskog-naroda

Zbog sakrivanje ove istine , danas tako jednostavno objavljene , milioni nevinih , čak i oni koji o ovome ništa neznaju , kojima u svesti taj događaj i nije zabeležen - bili su kažnjeni , kažnjavani i biće kažnjavani tek njihovi potomci !

Back