gost 427461
Ističe se
- Poruka
- 2.538
Biće F1P, zvuči kao dijagnoza ali je mnogo gore.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemas svu dokumentaciju decko!Biće F1P, zvuči kao dijagnoza ali je mnogo gore.
Kazes kakvog je ukusa pic.kaGlasala, šta sad?
pa svi probamo sveja svoju probam s vremena na vreme
Ako je preterano vlažno ne mora delovati stimulativno, može i da smeta, da se javi proklizavanje klipa, vlažnije mace su možda atraktivnije, ali ima neke koristi i od suvljih.sad uvertira ili intro ili uvod ili kako vec to kaze pismen svet
neka bude ovo : parararam tarampara rara ram
sramotica me je malo da ne ispadnem neuk ali ipak cu pitati
radi se o sokitjima iz zenske pise
znaci primetio sam po mom golemom i jako skromnom iskustvu
da neke zene imaju da tako kazem stimulativne vodice
dok neke imaju samo agregatno stanje od vodice
ove stimulativne vodice nekako lepo greju i hlade simultano i stimulisu ultramax
ove druge sta da pricam...
da ne bude zabune ne mislim na onu finalnu vodicu nego na ovu da kazem startnu
nesto nemam eufemizama da opisem a i obrisace me pa zato ovako skrto
znaci molim za ozbiljnost i doslednost
ovo je ipak ozbiljna tema
pride cu metnuti anketu
ne mislim na viskozitet lubrikacije klipovaAko je preterano vlažno ne mora delovati stimulativno, može i da smeta, da se javi proklizavanje klipa, vlažnije mace su možda atraktivnije, ali ima neke koristi i od suvljih.
Drogerašica...Podržavam legalizaciju marihuane u medicinske svrhe!
O drugom delu pitanja,ne znam šta bih komentarisalala, osim da je priroda to uredila na najbolji mogući način.Da nije tako,sam čin bi bio bolan i ne bi predstavljao zadovoljstvo.
P.S.Još jedna tema koja liči, kako klincima u pubertetu objasniti šta je i kako izgleda sexualni odnos.
Jbg...sve u životu je i otrov i lek! Zavisi samo u koje svrhe i koliko se konzumira.Drogerašica...![]()