krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
- - - - - - - - - -
Neverovatno! Šta li se tek dešava na mestima koja nisu pokrivena kamerama...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нa тим местимa оперaције успевaју, a пaцијенти умиру...http://www.pressonline.rs/svet/glob...tor-pesnicama-tuce-bespomocnog-pacijenta.html
Neverovatno! Šta li se tek dešava na mestima koja nisu pokrivena kamerama...![]()
Uzeo bih mu diplomu,pa neka razmislja trazeci drugi posao....naravno,ako forenzicari kazu da pacijentu srce nije otkazalo zbog njegovih udaraca.Nema opravdanja,ovo je van svake pameti,a o etici da i ne pricamo.
Али му није везан језик.Ali, vezan čovek...![]()
- - - - - - - - - -
Neverovatno! Šta li se tek dešava na mestima koja nisu pokrivena kamerama...![]()
Доктора би требали да упуте на психолошку проверу, можда му је место међу пацијентима.
Rusi...
По наслову теме, рекло би се Хрвати...
Можда му је пацијент силовао ћерку, ***** жену, убио сина и запалио кућу. Немамо довољно података о случају, глупо је да судимо тек тако.
Andrej Votakov: Pacijent je bio nezahvalan, a ja sam bio jako umoran
Шалу на страну, ако је све тако како кажу, зашто је био везан? нешто не видим да се иђе пацијенти после операције везују.. .
- - - - - - - - - -
Pa lepo pise na linku... pacijent nije bio zahvalan posle budjenja iz anestezije.
"- To je bio veoma naporan dan u smeni koja je trajala 24 sata - izjavio je Votakov, koji je inač načelnik odeljenja anesteziologija i intezivne nege.
- Čim sam ušao u sobu, pacijent je počeo da me naziva pogrdnim nazivima. Proveli smo toliko vremena u ovom izuzetno komplikovanom slučaju, kako bismo mu pomogli da se oporavi, a on nije imao nijednu reč zahvalnosti. Kada se na to doda hronični umor, zaneo sam se i udario ga nekoliko puta, u prisustvu mojih kolega - objašnjava Votakov.
On je dodao i da su nastavili sa tretmanom, ali da je nažalost, pacijent ubrzo preminuo. Votakov je izjavio da mu je žao zbog incidenta i uputio izvinjenje pacijentu i njegovoj porodici."
![]()
Andrej Votakov: Pacijent je bio nezahvalan, a ja sam bio jako umoran