HEFESTOS 1 Buduća legenda Poruka 31.277 27.09.2019. u 21:32 - Шокантна истина о Слободану Милошевићу #76 zemunski kej: Ne znam sta je sa vama? Pa jel vam jasno da vam je upropastio zivote? Kliknite za proširenje... Није он. Ви сте. Па вам је згодно на њега превалити кривицу.
zemunski kej: Ne znam sta je sa vama? Pa jel vam jasno da vam je upropastio zivote? Kliknite za proširenje... Није он. Ви сте. Па вам је згодно на њега превалити кривицу.
J Jami19 Elita Banovan Poruka 19.498 27.09.2019. u 21:33 - Шокантна истина о Слободану Милошевићу #77 HEFESTOS 1: Није он. Ви сте. Па вам је згодно на њега превалити кривицу. Kliknite za proširenje... Kako mi. Jesam se ja uselila u Beli Dvor ili tvoj voljeni smrdljošević
HEFESTOS 1: Није он. Ви сте. Па вам је згодно на њега превалити кривицу. Kliknite za proširenje... Kako mi. Jesam se ja uselila u Beli Dvor ili tvoj voljeni smrdljošević
Bren Elita Banovan Poruka 23.510 27.09.2019. u 23:55 - Шокантна истина о Слободану Милошевићу #78 zemunski kej: Ne znam sta je sa vama? Pa jel vam jasno da vam je upropastio zivote? Kliknite za proširenje... Takvi živote ni nemaju pa im i nije jasno. Svejedno im je dal će živeti kao normalni ljudi ili prasići u oboru.
zemunski kej: Ne znam sta je sa vama? Pa jel vam jasno da vam je upropastio zivote? Kliknite za proširenje... Takvi živote ni nemaju pa im i nije jasno. Svejedno im je dal će živeti kao normalni ljudi ili prasići u oboru.