Šokantan video iz autobusa na relaciji Brčko - Tuzla: Manijak se u autobusu samozadovoljavao ispred djevojke, ona ga snimila!

JankoTheGreat

Buduća legenda
Poruka
27.326

Šokantan video iz autobusa na relaciji Brčko - Tuzla: Manijak se u autobusu samozadovoljavao ispred djevojke, ona ga snimila!​

Hronika16.06.22, 10:36h

Šokantan video iz autobusa na relaciji Brčko - Tuzla: Manijak se u autobusu samozadovoljavao ispred djevojke, ona ga snimila!

Sve vrijeme se okretao prema meni. Kada je žena pored mene izašla iz autobusa, on se premjestio na njeno mjesto. I počeo je to raditi... - govori u šoku sagovornica

Vozeći se od Brčkog do Tuzle, čitateljka "Avaza" ni slutila nije da će se naći na meti manijaka, koji se samozadovoljavao! Kako je ispričala za Avaz, ona je krenula iz Brčkog za Tuzlu.

Vrlo brzo je u autobus ušao i muškarac koji je prvobitno sjedio ispred nje.

- Sve vrijeme se okretao prema meni. Kada je žena pored mene izašla iz autobusa, on se premjestio na njeno mjesto. I počeo je to raditi... - govori u šoku sagovornica.

Kaže da nije znala šta ju je snašlo.

- Niti sam mogla kome skrenuti pažnju, niti šta sugerirati, nisam znala kako će reagirati. On je iz autobusa, nasreću, izašao na Šićkom - kaže ona.

Na kraju je kazala da žene nisu sigurne i da manijaci vrebaju iza svakog ugla.

Uspjela je snimiti sve što se događalo.

https://depo.ba/clanak/232638/sokan...mozadovoljavao-ispred-djevojke-ona-ga-snimila

Snimak na linku.

A sta je ovo iz svih uglova ga snimala ... Bosanska posla :hahaha:

Prvo je sjedio ispred nje. Okretao se i blejio u nju. Onda se kasnije premestio na drugo mesto(kada se oslobodilo) da je moze bolje posmatrati.

Mozda je mala sex bomba i onda se ovaj napalio?

Чекајте мало. Захваљујући цивилизацијским искорацима научио сам да педери имају људска права да се јавно љубе, а коме се то не свиђа нека не гледа, такође, научио сам и да се дјевојке/жене могу облачити како год хоће, а коме то смета нека не гледа. Шта је сад па ово? Човјек нема људско право да се рукује с вршњаком јер то неком смета? Правда за вршњака!

Замислите само да је било обрнуто, да је она дрндала вршњакињу, а он је снимио, па разапели би га као најгрђег манијака! Гдје је ту полна равноправност?

Чекајте мало. Захваљујући цивилизацијским искорацима научио сам да педери имају људска права да се јавно љубе, а коме се то не свиђа нека не гледа, такође, научио сам и да се дјевојке/жене могу облачити како год хоће, а коме то смета нека не гледа. Шта је сад па ово? Човјек нема људско право да се рукује с вршњаком јер то неком смета? Правда за вршњака!

Замислите само да је било обрнуто, да је она дрндала вршњакињу, а он је снимио, па разапели би га као најгрђег манијака! Гдје је ту полна равноправност?
Nije ni videla vrsnjaka ,on je isto tako mogao da se zeza u tome je poenta ,ali instagramusa morala da snima ....prekrstis noge i satro ga bacas u nesvest .

Trebo je da je gadja u kameru
I to sa cumshotom :hahaha:

A da ti je tu bila sestra, majka, rodica ili zena? I da neki ovako radi pred njom? :think:
Moja majka se ne oblaci ko qurva ,sestru nemam.

A da ti je tu bila sestra, majka, rodica ili zena? I da neki ovako radi pred njom? :think:
Ne znam za tvoje rodjake, ali moje bi otisle do vozaca i stvar bi bila resena...
Ili bi prestao ili bi se i vozac pridruzio...

Ja sam imao slican dogadjaj..

Prvo je kondukter poceo da mi prica sta cu ja iz Srbije u Crnoj Gori, i da ni svoju politiku ne znam o da vodimo....
A onda je izvadio stvar, olovku u mom slucaju i poceo da pise cenu koja je duplo veca od cenovnika prevoznika za koji radi.....Pri tome je spretno okretao olovku u svim pravcima i osmeskao se dok je pridrzavao stomakom i pisao duplu cenu...

Kad sam rekao pa naplatili ste za istu relaciju putniku duplo manju cenu, on je rekao jeste, ali on mi nije bio simpatican kao ti ,a ti ako hoces mozes ili da sidjes ili da platis ovo moje siljenje olovke...

Dakle vrlo slicni momenti ,samo sto je kod mene bilo i njegovog orgazma, nije bilo moguce urgirati kod nadredjenog , a ostali putnici su se okretali i uzivo posmatrali siljenje olovke nadamnom..

Samo je jedna zena kasnije rekla , eto vidis u kakvom svetu mi zivimo , ali kaznice njega bog...onemocace njegova olovka..

Poslednja izmena:
Eh,zamislite da se neka dobra zenska samozadovoljavala pred momcima,pa i maloletnim.Svi bi je snimali,pa kad bi dosli kuci druzili se sa "vrsnjakom" neverujem da bi je neko prijavio.
Fora kao kad je neka devojka profesorica optuzena da je bila u vezi sa ucenikom.Komentari tipa "sto mene nije zlostavljala?"

Back