ŠOK zarada. Hrvati objavili koliko je Aleksandra Prijović zaradila u Zagrebu

Rekla je na HRT u direktnoj emisiji.
A da zbilja je nešto tako rekla, ali po meni nije rekla ništa loše, dokaz je i ovo:
Pogledajte prilog 1462866
Ovo nije rekla na HRT te se ne racuna i ne znaci ama bas nista ~ unistila je sebi karijeru sto se tice Srba a kod ostalih je digla sebi rejting jer su joj na zalost pare najbitnije.

Rekla je na HRT u direktnoj emisiji.

Ovo nije rekla na HRT te se ne racuna i ne znaci ama bas nista ~ unistila je sebi karijeru sto se tice Srba a kod ostalih je digla sebi rejting jer su joj na zalost pare najbitnije.
Gdje je to rekla na HRT-u? Link na taj video?
I u ovoj njenoj objavi spominje tekst, a ne gostovanje na HRT-u.
Pa dobro, više zarađuje u Hrvatskoj nego u Srbiji, tak da s te strane, to nije bila loša poslovna (ekonomska) odluka.

Gdje je to rekla na HRT-u? Link na taj video?
I u ovoj njenoj objavi spominje tekst, a ne gostovanje na HRT-u.
Ne znam gde je taj video jer ne znam da li vi to kacite ni gde,to bi ti trebao da znas jer sam šokirana gledala u trenu a vi ste dobili novu pevacicu koja vas predstavlja,mi smo izgubili.
Pa dobro, više zarađuje u Hrvatskoj nego u Srbiji, tak da s te strane, to nije bila loša poslovna (ekonomska) odluka.
Da al' je sada i vaša kao Oliver,kao svi ostali sto ih voli,hvala sto znamo to,uzivajte u arenama.

Ne znam gde je taj video,to bi ti trebao da znas jer sam šokirana gledala u trenu a vi ste dobili novu pevacicu koja vas predstavlja,mi smo izgubili.

Da al' je sada i vaša kao Oliver,kao svi ostali sto ih voli,hvala sto znamo to,uzivajte u arenama.
Zašto bih ja to trebao znati? Iskreno nisam bio baš pretjerano upoznat s njom do ovih koncerata, jer ne slušam takvu vrstu glazbe. A nisam ni gledao taj njen intervju, jer me ni ne zanima.
Kaže da je odrasla u Hrvatskoj, pa što je tu onda čudno?

Ne znam gde je taj video jer ne znam da li vi to kacite ni gde,to bi ti trebao da znas jer sam šokirana gledala u trenu a vi ste dobili novu pevacicu koja vas predstavlja,mi smo izgubili.
Usr'o sam se od miline zbog ove činjenice.
Još da RH udijeli Domovnicu Karleuši, kao što je Halidu Bešliću, pa mirne duše mogu otići spavati.

Lako je vama, ja i ne znam ko je doticna zena....nikad cuo nijednu pesmu od nje....virgo.....

Mene da uzmu da mlate sto sam Srbin zbog nje, to bi me vise zabolelo nego da me mlate za nesto drugo...
bukvalno, toliko se na sve strano pricalo o tim koncertima, a ja nikad cula . onda sam ukucala na youtube da vidim o cemu se radi..

Back