ŠOK zarada. Hrvati objavili koliko je Aleksandra Prijović zaradila u Zagrebu

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
130.969
Aleksandra Prijović (28) je sa pet koncerata u šest dana postala rekorderka u popunjavanju zagrebačke Arene.

U tom periodu kroz Arenu je prodefilovalo oko 90.000 ljudi. Iako Arena za koncerte prima 22.000 ljudi, na Aleksandrinim koncertima bilo je po 150 barskih stolova, što je taj broj smanjilo na oko 18.000.

2135407497657312084f342291530440_v4_big.JPG

Prijovićeva je za pet koncerata u Zagrebu od prodatih karata inkasirala čak 2 miliona i 780.000 evra, javlja 24sata.hr.

Od toga treba odbiti troškove kao što je zakup Arene, scenografija, svetla, bend, stilistkinja, šminker, frizer, menadžer, igrači, ali i krpice. Kako smo ranije objavili, Prijovićeva je u Zagrebu nosila stvari u vrednosti od preko 84.000 evra!

Ljudi su sa svih strana stigli na koncerte – iz Nemačke, Slovenije, Austrije, Bosne i Hercegovine, svih delova Hrvatske, a većina je prevoz na vreme organizovala.

"I vi idete na Prijovićku? Evo, celi dan vozim ljude na koncert. Ima ih iz Bosne, Dalmacije, od svuda. Nikad nisam video nešto ovako", rekao je jedan zagrebački taksista na autobuskom peronu u Zagrebu, u nedelju uveče.

Vlasnici taksi preduzeća uzeli i po 4.000 evra​

Prevoznici su ljudima nudili odličnu ponudu, da ih pokupe na kućnoj adresi, odvezu u Arenu, a onda odatle vrate kući. Cena? 50 evra po osobi.

"I pre nego što sam objavio prevoz, dobio sam puno upita. Baš su me 'išamarali' porukama", kazao je jedan od vlasnika taksi preduzeća.

"Vozili smo kombijima. Dva kombija za svaki koncert, otprilike šesnaest putnika po koncertu", rekao je ovaj čovek.

Cene za grupe bile su nešto niže, ali vrtele su se oko 50 evra. Za 16 putnika po koncertu tako su zaradili i po 800 evra, a za pet dana oko 4.000 evra.

Konobari zadovoljni bakšišom​

"Nešto mladih cura, nešto gospođa u godinama. Ko je bio luđi? Gospođe u godinama, naravno", rekao je jedan od konobara iz Arene.

Po večeri je radilo 180 konobara, a najviše se naručivalo pivo, dok su se od žestine pili viski i džin.

"Uglavnom su svi ostavljali bakšiš, tako da smo imali sasvim dovoljno", rekla je konobarica koja je radila svih pet večeri. Ona je otkrila i da su najviše posla imali tokom poslednja dva koncerta, te da su se tada "satrali" od posla.

Prija noć u hotelu plaćala 400 evra​

Iz Turističke organizacije Grada Zagreba rekli su da je tokom Aleksandrina prva dva koncerta broj dolazaka u odnosu na prethodnu godinu bio veći za 22 posto, a broj noćenja veći za 14 posto. Iz Poreske uprave su objasnili kako je teško uporediti zaradu u ugostiteljstvu s prethodnom godinom, jer su zbog inflacije cene povećane.

Aleksandra Prijović je sa porodicom, prijateljima, saradnicima i bendom odsela u luksuznom hotelu u Zagrebu, gde su bili nedelju dana. Noć su plaćali 400 evra.

Kad se sve sabere i oduzme, Prijovićeva je "čisto" zaradila oko 2,5 milliona evra, tvrdi 24sata.hr.

https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2023&mm=12&dd=08&nav_id=2446975

Ponizila sve Srbe time sto je na HRT rekla da da nije srpska pevacica i eto para.

Није рекла да није српска певачица, бар не у том контексту који јој се приписује.

Ништа ружно, није рекла, нити је рекла било шта против Србије и Срба.

Pogledajte prilog 1462770
Posle je menjala izjave kad su joj iz tima rekli da ih menja al' zgazila je Srbe za pare na HRT.
Ako pratis imas snimak a ja tu mrznju da stavljam ovde ne mogu,presela mi jer jer ne bi imala nista da nije Srbije,bila bi niko i nista ~ nije se izvinila javno ni porekla izreceno na HRT.

Админ СТаноје ти тражи линк изајве, а ти дајеш слике новинских наслова.

Новинари су лажљива гомна, и стално пишу лажљиве наслове.

Мислим да никада не би требало да верујеш новинским насловима, већ да, уместо наслова, читаш текст испод наслова, а и то врло, врло, критички.

Šok i vjeverica!

Inace, zanimljivo je da u Hrvatskoj slusaju cajke za koje nikad nisam cuo. Nije da sam sad neki znalac, ali neko elementarno poznavanje imam.

Koliko god da neki tamo imaju mitteleuropski snobovski prezir i otpor prema tome, omladina slusa teski sund eksportovan iz Srbije i BiH.
Medice, vjerovao ili ne, ali narodnjaci se u Hrvatskoj nikada nisu prestali slušati.
Čak za najolovnijih, ratnih godina, mogao si na periferiji Zagreba naći birtije sa srpskim narodnjacima.
To je jednostavno tako, da Zagreb voli Brenu koliko Beograd voli Dinu Merlina.

Medice, vjerovao ili ne, ali narodnjaci se u Hrvatskoj nikada nisu prestali slušati.
Čak za najolovnijih, ratnih godina, mogao si na periferiji Zagreba naći birtije sa srpskim narodnjacima.
To je jednostavno tako, da Zagreb voli Brenu koliko Beograd voli Dinu Merlina.
U Zagrebu valjda ima tih urbanih levicardzija koji preziru cajke, po nekim manjim sredinama mislim da cajke vladaju.

A to mi je nace bezveze prica, nek slusa ko sta hoce, koga briga.

Posle je menjala izjave kad su joj iz tima rekli da ih menja al' zgazila je Srbe za pare na HRT.
Ako pratis imas snimak a ja tu mrznju da stavljam ovde ne mogu,presela mi jer jer ne bi imala nista da nije Srbije,bila bi niko i nista ~ nije se izvinila javno ni porekla izreceno na HRT.
Reći da "nije SAMO srpska pevačica" i da "nije srpska pevačica" su dve različite stvari.

Njena izjava je savršeno na mestu, i ne vređa nikoga osim nekog ko ima neki drugi problem sa samim sobom.

ti mi dajes linkove reakcija na neku izjavu za koju ne znamo ni da je izrecena
daj mi link gde se vidi da je to rekla.
kao sto postoji snimak da je balasevic zaista ovo rekao (sad ne ulazimo u analizu ovog bilo je price na forumu nego samo kao primer kakav link treba da mi das.

Мислим да никада не би требало да верујеш новинским насловима, већ да, уместо наслова, читаш текст испод наслова, а и то врло, врло, критички.
vrlo cesto u tekstu nema ni slova o onome sta je pisalo u naslovu.

Back