Araon Elita Poruka 18.385 23.09.2024. u 22:45 - Šok za Grobare: Ugašena legendarna grupa, osnivači spalili barjak i obeležja #26 Smarti: Uze mi reč iz usta ... Kliknite za proširenje... Ne kapiram ove ljude koji ne razdvajaju simpatizere od tifo/ultras pokreta.
Smarti: Uze mi reč iz usta ... Kliknite za proširenje... Ne kapiram ove ljude koji ne razdvajaju simpatizere od tifo/ultras pokreta.
Vuk Samotnjak Buduća legenda Moderator Poruka 41.326 23.09.2024. u 22:46 - Šok za Grobare: Ugašena legendarna grupa, osnivači spalili barjak i obeležja #27 Araon: Ne kapiram ove ljude koji ne razdvajaju simpatizere od tifo/ultras pokreta. Kliknite za proširenje... a jbg .. nismo svi isti ... ali je zato život zanimljiv
Araon: Ne kapiram ove ljude koji ne razdvajaju simpatizere od tifo/ultras pokreta. Kliknite za proširenje... a jbg .. nismo svi isti ... ali je zato život zanimljiv
Araon Elita Poruka 18.385 23.09.2024. u 22:47 - Šok za Grobare: Ugašena legendarna grupa, osnivači spalili barjak i obeležja #28 Smarti: a jbg .. nismo svi isti ... ali je zato život zanimljiv Kliknite za proširenje... A znam, ali kao otkud se navijaci biju… to je pitanje na nivou otkud beba place kad je gladna.
Smarti: a jbg .. nismo svi isti ... ali je zato život zanimljiv Kliknite za proširenje... A znam, ali kao otkud se navijaci biju… to je pitanje na nivou otkud beba place kad je gladna.
Vuk Samotnjak Buduća legenda Moderator Poruka 41.326 23.09.2024. u 22:49 - Šok za Grobare: Ugašena legendarna grupa, osnivači spalili barjak i obeležja #29 Araon: A znam, ali kao otkud se navijaci biju… to je pitanje na nivou otkud beba place kad je gladna. Kliknite za proširenje...
Araon: A znam, ali kao otkud se navijaci biju… to je pitanje na nivou otkud beba place kad je gladna. Kliknite za proširenje...
Bren Elita Poruka 23.558 24.09.2024. u 00:39 - Šok za Grobare: Ugašena legendarna grupa, osnivači spalili barjak i obeležja #30 Nikad čuo za ove slepce. Da nisu neki partizani iz Ljubuškog?
Dremač Ističe se Banovan Poruka 2.667 24.09.2024. u 02:20 - Šok za Grobare: Ugašena legendarna grupa, osnivači spalili barjak i obeležja #31 Vaginal boobs
Araon Elita Poruka 18.385 24.09.2024. u 07:45 - Šok za Grobare: Ugašena legendarna grupa, osnivači spalili barjak i obeležja #32 Bren: Nikad čuo za ove slepce. Da nisu neki partizani iz Ljubuškog? Kliknite za proširenje... Čuo si ti za Vandale, kao i svi ostali.
Bren: Nikad čuo za ove slepce. Da nisu neki partizani iz Ljubuškog? Kliknite za proširenje... Čuo si ti za Vandale, kao i svi ostali.
Vuk Samotnjak Buduća legenda Moderator Poruka 41.326 24.09.2024. u 09:48 - Šok za Grobare: Ugašena legendarna grupa, osnivači spalili barjak i obeležja #33 Ugasila si me, kao zadnju cigaretu ....
Bren Elita Poruka 23.558 24.09.2024. u 10:54 - Šok za Grobare: Ugašena legendarna grupa, osnivači spalili barjak i obeležja #34 Araon: Čuo si ti za Vandale, kao i svi ostali. Kliknite za proširenje... Za Vandale koji su opustošili Rim da ali za ove nikada.
Araon: Čuo si ti za Vandale, kao i svi ostali. Kliknite za proširenje... Za Vandale koji su opustošili Rim da ali za ove nikada.