Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 46.553
To je tek početak.Gusan je bolesnik svoje vrste. Sećam se kad je krivio Tijanu Jurić što je ubijena. Kao, ko joj kriv, što je išla tako kasno sama?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je tek početak.Gusan je bolesnik svoje vrste. Sećam se kad je krivio Tijanu Jurić što je ubijena. Kao, ko joj kriv, što je išla tako kasno sama?
To je druga stvar.To su javne licnosti.Sami izabrali da neizlaze iz medija a neki(Juric) i zaradjuju pare na tragediji.Kao u BiH Davor Dragicevic ciji je sin David bio narkoman,lopov,haker...I verovatno crko od droge.Al eno mu otac kupio stan u Becu.*Posteno zaradio*covek.Kako te, bre, nije sramota!??
Nikada nikog nisi ogovarao a upravo si ispljuvao ljude koji su doživeli najgoru tragediju koju čovek može da doživi! Na ovako nešto prosto ne znam šta bih rekao osim - sram te bilo! I za ovaj forum je mnogo.
Nisam rekao da je kriva sto je isla sama nocu nego sam krivio njenog oca koji je mnogima bio duzan pare,pa pobegao u Belgiju.I verovatno mu je cerka zato i oteta i ubijena.A nju sam krivio sto se baskarila,nosila skupu garderobu,isla na skupe destinacije,sve od tatinih*posteno zaradjenih* para.Gusan je bolesnik svoje vrste. Sećam se kad je krivio Tijanu Jurić što je ubijena. Kao, ko joj kriv, što je išla tako kasno sama?
To je druga stvar.To su javne licnosti.Sami izabrali da neizlaze iz medija a neki(Juric) i zaradjuju pare na tragediji.Kao u BiH Davor Dragicevic ciji je sin David bio narkoman,lopov,haker...I verovatno crko od droge.Al eno mu otac kupio stan u Becu.*Posteno zaradio*covek.
Neznam dal je iko sa ovog foruma poznavao njih.A jel poznaje Katarinu Rebracu,Ser-geya Trifunovica i ostale prevarante sa fondacijama?Kao sto sam naveo sve su to javne licnosti.I kako se narod oseca kad neko dete umre jer nije prikupljeno para za operaciju?A ovi vlasnici fondacija se baskare i ko zna koliko sebi uzimaju u dzep.I zato mnogi nece dinara dati za bolesno dete,jer neveruje da ce te pare otici za to bolesno dete.Dobro, jasno mi je da je internet mesto gde svaki retard može da lupa svakakve gluposti pa čak i da opravdava ubistvo dece. A u većini slučajeva je da taj neko samo ima potrebu da serre i udara kontru, kao, svi ste vi budale samo sam ja pametan jer govorim drugačije od vas.
A i kapiram da si lično poznavao i Tijanu Jurić i Davora Dragićevići i ovog dečkića iz Niša kao i njihove roditelje pa znaš ko se kako oblačio, ko je bio narkoman ko je kupio stan, koje dugovao pare...
Tako da, samo ti nastavi da njuškaš anus druga Vučića i druga Dodika i uspešćeš u životu sigurno.
Sve ove gomile gluposti što si rekao nemaju ama baš nikakve veze da sa tim da si ti ničim izazvan opravdao nasilje nad decom i još manje izazvan vređao decu koja su umrla zbog nasilja i njihove roditelje.Neznam dal je iko sa ovog foruma poznavao njih.A jel poznaje Katarinu Rebracu,Ser-geya Trifunovica i ostale prevarante sa fondacijama?Kao sto sam naveo sve su to javne licnosti.I kako se narod oseca kad neko dete umre jer nije prikupljeno para za operaciju?A ovi vlasnici fondacija se baskare i ko zna koliko sebi uzimaju u dzep.I zato mnogi nece dinara dati za bolesno dete,jer neveruje da ce te pare otici za to bolesno dete.
Ako ste gledali seriju Bela Ladja kad Alamunja i Ozren Soldatovic razgovaraju.Alamunja ga pita jel hocete da date te pare u humanitarne svrhe a Ozren mu odgovaraokrasce dok kod unesrecenih nece nista stici.Ti danas nemozes da budes human nedaju ti lopovi.
Sto se tice Vucica i Dodika.Ko je bio na vlast 2011 kada je Igor Juric osudjen na samo 7 meseci nanogice za kradju 30.000 litara goriva(vrednosti 22.000 evra)?Ko je bio na vlast kad Katarina Rebraca nije ni osudjena za proneveru preko 300.000 evra?
Samo vi i dalje slepo verujte tim ucveljenim likovima a nas kojima je stalo do pravde i istine proglasavajte decomrziteljima,lobistima pedofila...
https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/...somucno-samaraju-ostale-se-smeju-uznemirujuce
Одгледао сам овај видео
ружна слика ружне стране људског рода !
Међутим, много горе женско насиље
смо имали прилику да гледамо у летос завршеним Паровима 7.
Пред целом нацијом Шмизла је демонстрирала
такав репертоар психофизичког насиља
да сам био забезекнут !
Имам 60 година
и наравно да сам у животу сусрео много света
па и оних који су мање или више насилни.
Али оно што је демонстрирала Шмизла је сам врх насилништва !
И да ли верујете да је имала своје "фанове"
и оне који гласају за њу ?!
Да, да !
Био сам на Западу
и могу вам рећи да тога тамо нема.
Онда сам изучавао зашто је то тако
и утврдио да је сваки грађанин преломио одавно
боље у затвор него да ме неко малтретира.
Свако пиштољче у џеп
па ко хоће да се иживљава - неће се главе наносити.
Дакле, рађају се и тамо насилници,
али добро пазе да не остану без главе.
Евентуално се иживљавају кад наиђу на неког наивног
Руса, Србина ...
Неког са Истока !
Problem ste i ti i tebi slični koji gledate te šmizle i ostali ljudski talog.
Ko je uopšte to?
Kako možete to da gledate?
Život je lep,a niko od vas ne koristi tu činjenicu
Дође ми да те изгрдим,
али авај - не би ти постао паметнији од тога.
Зато ћу да те подржим !
Настави да не посматраш те ријалитије,
то огледало друштва,
већ главу у песак,
и мирно море ...
Па кад ти се деси нека шпизда у животу,
увуци главу, издржи ударце, проћи ће то - знаш и сам !
Уосталом, неће ти се то ни десити,
познато је да се такве ствари догађају само другима !
Без бриге ...
...
samo nastavite da živite i učite iz rialitija
i trošite i ovo malo vremena koje imate na te gluposti,
dok će ozbiljni ljudi da prave pare,
...
Koja je tvoja šifra?Upravo sam napisao da sazaljevam decu koja su umrla ili poginula,ubijena...Dakle svu nevinu decu.A David,Aleksa,Tijana nisu nimalo nevini.Svima njima je zajednicko lopovluk,psihicka oboljenja,poroci.Kad kazem lopovluci ,David obijao kuce,Aleksa krao cokolade po prodavnicama,Tijanin otac gorivo...Kad kazem psihicka oboljenja mislim na hiperaktivnost od cega je Aleksa bolovao,zbog cega je menjao mnogo skola nigde nije prihvacen.David bolovao od porokanarkomanija kao i Tijanin otac od poroka kocka.I za kraj svi su pomalo sumnjivih sexualnih opredeljenja.Aleksa i David malo izgledaju feminizirano ali ovaj...