Sad stoku nekulturnu lopovsku i kukavičku u zatvor. Em vara državu prodajom na crno, vara nesrećne ljude koji kupe ilegalnu robu bez ikakve garancije i još napada službeno lice. Pa onda kukavički bednica pobegne. To je ta SNS Srbija, tapšači i glasači koji samo gledaju kako d adrpnu, zavrnu ili napadnu.
Nažalost, pogrešne informacije... i krupne reči kad već ne znaš šta se tačno dogodilo. Iz ovog kurirovog teksta ne možeš da pročitaš ni ono što vidiš na snimku.
Prvo o
nesrećnim ljudima... ako ja već
izaberem da kupim kod uličnog prodavca, naravno da ni
ne očekujem garanciju ni na šta.
Drugo, komunalci dolaze na vidikovačku pijacu sa ekipom iz "Gradske čistoće" sa malim kamiončićem, u koji ubacuju oduzetu robu. Ovoj gospođi nisu oduzeli robu i ubacili u kamion, već su sačekali da se polako spakuje, pa kad se spakovala, onda su hteli da joj otmu i taj kofer (koji uzgred nije bio na prodaju, u njemu je samo donesena roba) i dečija kolica u kojima je bilo još robe. Dakle, da joj otmu i njenu ličnu imovinu koja nije bila na prodaju, samim tim i nije njihova nadležnost (a još pri tome da se ne muče oni ili gospoda iz GČ, sačekali da žena i muškarac spakuju, pa onda krenuli da otimaju).
Kad je žena shvatila da hoće SVE da joj uzmu, krenula je sa koferom da se udalji, ova KomuCajka je sustigla i tek onda počinje ono što se vidi na snimku.
Naravno da je posle
pokušala da pobegne (nije pobegla, privedena je), ko ne bi bežao posle sukoba sa "uniformom"? Sad ti reci "Ja ne bih... ja sam lik do jaja i ne bojim se ničega"...
Kako znam? Gledao kroz staklo iz jedne radnje. Imao sam sliku, ali ne i ton, u direktnom prenosu.