ŠOK-VIDEO! NOKAUTIRALA KOMUNALNU MILICAJKU NA VIDIKOVAČKOJ PIJACI Uhvaćena da prodaje bez dozvole, nasrnula, pa pobegla

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
33.077
ko zna koliko je miliona evra ova ostetila budzet

mada komunalci imaju sigurice , babe sa sustiklama ili njih 5 najednog koji nije platio kartu

verovatno su sve babe pohapsene

Ovu zenu koja vuklja nekakve prnje da proda ce nahvatati i osuditi...a Ministarku Zoku koja eno pare na ruke prima...i to desetine hiljada eura...nju ce unaprediti mozda i u Premijerku...

...

Sad stoku nekulturnu lopovsku i kukavičku u zatvor. Em vara državu prodajom na crno, vara nesrećne ljude koji kupe ilegalnu robu bez ikakve garancije i još napada službeno lice. Pa onda kukavički bednica pobegne. To je ta SNS Srbija, tapšači i glasači koji samo gledaju kako d adrpnu, zavrnu ili napadnu.

Bravo pozlatila ti se pesnica, tako treba. Udri okupatore i siledzije koji ne daju ljudima da zive!!!! Vidite kakve krvnike biraju u policiju i u komunalnu policiju!!! Dosla si dosla, ok, rekla da se tu ne moze prodavati ok. Zena se sakupila i hoce da ide kuci. NEEE pandurka nema milostui, ona hoce da uzme dusu zeni. Hoce da kazni, da uzme 100 000 dinara od zene koja je dosla da proda neku sitnicu da uzme stotinak dinara da kupi hleba za sebe i za decicu. To je srpska policija krvnicka, nema milost, nema ljudskost, samo da kazni, da otme, da unisti zenu. Dokn se ljudi ubijaju i vrse samoubistvo jer nema posla a i kad ima posla to je mizerna plata i umesto drzava da ima milost prema nezaposlenima ona ih kaznjava unistava ugnjetava!!!

Sirite dalje da svet vidi kakve p[olicajce imamo i kakvu drzavu imamo!!!! Ali dobro je ljudi ustaju i sve vise shvataju ko je kriv za njihovo siromastvo!!! Zato nemojte da vrsite samoubistva vec se borite za svoju slobodu. Bolje i u zatvor nego u grob!!ovi na vlasti kradu nemilice od svega sta urade ne ugradjuju se 20%, 50% ili 100% vec se ugradjuju 500%. Fontana kosta 200 000 evra realno a oni fakturisu na 3 miliona. A zena izasla na ulicu da proda neku sitnicu da kupi deci hleba a panduri je hapse i kaznjavaju sa 100 000 dinara kazne. Jel to patetika? To je neoravda zato svi da uzmu pravdu u svoje ruke i neka svako po jednog odradi i da vidimo onda da li panduri posle smeju tek tako da se izivljavaju nad gladnim gradjanima. Ljudi shvatite panduri su kao nekad nacisti u t=drugom svetskom ratu nema razlike. I nacisti su unistavali i ubijali ljude kao ovi danas panduri. Jer svako ko je izvrsio samoubistvo pandurio i politicari ga nose na dusu. Politicari jer su pokrali drzavu a panduri jer stite sistem i stite politicare a kaznjavaju i hapse neduzan narod koji samo hoce da prezivi na ulici prodajuci neke sitnice ili radeci negde za neki dinar.

I ovakve stvari mora da se dešavaju.
Ja sam u ono komunjarsko - diktatorsko vreme švercovao karera farmerice i texas jakne i neke kasetofone iz Trsta.
Vrlo kratko pošto sam se brzo zaposlio, ali osim na carini (ako prodješ) nije bilo nikakvih problema.
Sada je došlo vreme kapitalizma i demokracije.

Da ali će sada dobiti kaznu za napad na službeno lice kom milicije.
Opet na štetu naroda.
Ova popišulja je verovatno dobila lakši potres mozga a ova švercerka nezaposlena i verovatno ne može ništa da plati pa će u prdekanu dzaba leba da jede.

Dobro je gaduri stisnula šamarčinu. Prava zidarska. Iritantno je gledat ove tzv. komunalce kako zaje.bavaju sirotinju što krpa kraj sa krajem dok su za one koji milione lapaju slijepi. Ova debela krmača ide prekopavat po stvarima. Hoćeš, ali malo sJutra. Ima da joj zvoni mjesec dana u ušima. Kako joj je zavukla flisku sve joj cvikeri odletili. :hahaha:

Da ali će sada dobiti kaznu za napad na službeno lice kom milicije.
.

А јбг, кад је нашла да продаје прње по пијаци.

Да је диловала дрогу, она би била службено лице.

.

Sad stoku nekulturnu lopovsku i kukavičku u zatvor. Em vara državu prodajom na crno, vara nesrećne ljude koji kupe ilegalnu robu bez ikakve garancije i još napada službeno lice. Pa onda kukavički bednica pobegne. To je ta SNS Srbija, tapšači i glasači koji samo gledaju kako d adrpnu, zavrnu ili napadnu.
Nažalost, pogrešne informacije... i krupne reči kad već ne znaš šta se tačno dogodilo. Iz ovog kurirovog teksta ne možeš da pročitaš ni ono što vidiš na snimku.

Prvo o nesrećnim ljudima... ako ja već izaberem da kupim kod uličnog prodavca, naravno da ni ne očekujem garanciju ni na šta.

Drugo, komunalci dolaze na vidikovačku pijacu sa ekipom iz "Gradske čistoće" sa malim kamiončićem, u koji ubacuju oduzetu robu. Ovoj gospođi nisu oduzeli robu i ubacili u kamion, već su sačekali da se polako spakuje, pa kad se spakovala, onda su hteli da joj otmu i taj kofer (koji uzgred nije bio na prodaju, u njemu je samo donesena roba) i dečija kolica u kojima je bilo još robe. Dakle, da joj otmu i njenu ličnu imovinu koja nije bila na prodaju, samim tim i nije njihova nadležnost (a još pri tome da se ne muče oni ili gospoda iz GČ, sačekali da žena i muškarac spakuju, pa onda krenuli da otimaju).
Kad je žena shvatila da hoće SVE da joj uzmu, krenula je sa koferom da se udalji, ova KomuCajka je sustigla i tek onda počinje ono što se vidi na snimku.
Naravno da je posle pokušala da pobegne (nije pobegla, privedena je), ko ne bi bežao posle sukoba sa "uniformom"? Sad ti reci "Ja ne bih... ja sam lik do jaja i ne bojim se ničega"...

Kako znam? Gledao kroz staklo iz jedne radnje. Imao sam sliku, ali ne i ton, u direktnom prenosu.

Back