Шок! СРС на 48%

marlon:
jel teta paola... aj da se dogovorimo da te ja prevedem kod pravih ljudi u dss... da vis kako je tamo fin svet...
Не читаш пажљиво моје постове, па ниси ни запазио да ја немам ништа против ДСС-оваца. Сматрам их патриотама равним радикалима и СПС-овцима. Да нисам симпатизер радикала, сигурно би мој фаворит била ДСС и садашња коалиција народњака, али се гадим чедиста, лигаша, шифрованих, свилених, даничиних и остале бораније и политичке мизерије и наравно иних из интернационале (Сорошеве!)

paola:
Не читаш пажљиво моје постове, па ниси ни запазио да ја немам ништа против ДСС-оваца. Сматрам их патриотама равним радикалима и СПС-овцима. Да нисам симпатизер радикала, сигурно би мој фаворит била ДСС и садашња коалиција народњака, али се гадим чедиста, лигаша, шифрованих, свилених, даничиних и остале бораније и политичке мизерије и наравно иних из интернационале (Сорошеве!)

ma znam da nemas nista protiv... zato dođi bre medju prave ljude...srs ce da prsne sad ce da im velja oduzme jedno oko 8 posto a vec na sledecim ima da ih nema.

SRS je trenutno najjaca od svog osnivanja!

Oni jos nisu ni poceli kampanju dok se DS vec ispucao sa "idejama".

SRS i DSS ce verovatno osvojiti najvise glasova, preko 65%.

Veoma je moguce da SRS formira vladu sa Madjarima kojima su obecali dati kontrolu nad ministarstvom unutrasnjih poslova. To i jeste jedini strah madjara od SRS, mislim da je ta Nikoliceva ideja kljucna za osvajanje izbora.

Back