ŠOK SLIKE! Stanija se vratila u Srbiju i već na prvo snimanje došla bez donjeg veša

ISTRAZIVAC9

Elita
Poruka
15.219
Dakle javno dokazana starleta i dalje pokusava da se "probija" na estradi,a posto glasa nema, dobro je i telo, koje je inace pokazala u Plejboju.
Ali da li ona ista vredi, pitanej je sada :?:

Ajmo komentari, muski svete, sta bu joj i kako bi joj i koliko bi joj i da li bi joj, :)
A zenski svet takodje da komentarise, da vidimo kako ce je oceniti u Novoj 2018.

Dakle javno dokazana starleta i dalje pokusava da se "probija" na estradi,a posto glasa nema, dobro je i telo, koje je inace pokazala u Plejboju.

Ajmo komentari, muski svete, sta bu joj i kako bi joj i koliko bi joj i da li bi joj, :)
A zenski svet takodje da komentarise, da vidimo kako ce je oceniti u Novoj 2018.
prvo ona ne bi ništa sa mnom jer je luzeri poput mene ne zanimaju...nju zanima drugi tip muškarca...nju zanimaju avioni kamioni računi na kipru
čak i da ona mene oće ja nju ne bi jer volim malo običnije, obaška što me se ni malo ne dojmi pvc u dojkama i kojekude po telu

prvo ona ne bi ništa sa mnom jer je luzeri poput mene ne zanimaju...nju zanima drugi tip muškarca...nju zanimaju avioni kamioni računi na kipru
čak i da ona mene oće ja nju ne bi jer volim malo običnije, obaška što me se ni malo ne dojmi pvc u dojkama i kojekude po telu
Cuo sam da voli da se zaruci s nekim bogatasem , on joj dadne prsten u vrednosti ihahahaa $ , i na kraju ona raskine te zaruke i zadrzi prsten , valjda je to radila vec 3-5 puta .. :D

Koji sok?
Sok bi bio da se pojavi pristojno obucena negde.

Ne bi joj nista.

Dajte bre modovi zatvarajte ovo sranje od teme, ne moramo tim krševima i ovde da pravimo reklamu.
Treba banovati sve indijance koji ovakve trash vesti ubacuju na forum.

Ovo mislim ozbiljno.

U potpunosti se slazem !

A gde je sloboda stampe i slikanja, :zskace:

- - - - - - - - - -

Dajte bre modovi zatvarajte ovo sranje od teme, ne moramo tim krševima i ovde da pravimo reklamu.
Treba banovati sve indijance koji ovakve trash vesti ubacuju na forum.

Ovo mislim ozbiljno.

A da tebi tata nije bio indijanac, :)
Samo veselo i ove 2018 u Srbiji bice, :sanke:

Back