Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Тек се породила и одмах у провод? Лоша је то мама.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bojim se da ti nisi u poziciji njoj da postavljas usloveTrebao bih joj ispostaviti dug spisak uslova koje bi trebala ispuniti da bi mi se digao na nju. A i tada bi to bio loš секс.
Nisi skontao, moj post je bio sf post.bojim se da ti nisi u poziciji njoj da postavljas uslove
Dobro, ali shvacas li ti da zena stvarno izgleda kao mutant?bojim se da ti nisi u poziciji njoj da postavljas uslove
sta znam ne vidim da ijedna ta napumpana ima loseg frajeraDobro, ali shvacas li ti da zena stvarno izgleda kao mutant?
Sto bi rekao jedan cijenjeni kolega forumas s indexa, inace je sa Salajke - nabubrila kao svalerov kur*ac u ponedeljak.
To mafijasi vole, oni balkanski, trogloditski.sta znam ne vidim da ijedna ta napumpana ima loseg frajera
izgleda da to muskarci vole
stob bio ljubomoran, pa moja Celine ima bolje usne..Svi ste ljubomorni![]()
Vidi se, poštena … bice dobra, majkastob bio ljubomoran, pa moja Celine ima bolje usne..
![]()
Aj ti pa ne tupi, ce se zenis li za CelineVidi se, poštena … bice dobra, majka![]()
si ti, tab-e njen pratilac?Inače, Soraja Vučelić krije partnera kojem je rodila dete, a isto tako dugo je krila i da je u drugom stanju, te fotografije iz perioda kada je bila trudna tek sada deli sa svojim pratiocima.