Software za telefoniranje

• Začetnik teme Začetnik teme veljus
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Fax Talk je jedini provereni programcic koji radi sigurno i kad koristis zvucnu kartu ili samo preko modema.
Ja sam ga dobio na cdu uz Intelov modem, a radi savrseno i sa Rockwellovim modemom.
Iako je prilicno veliki program ne opterecuje previse procesor pa radi i na slabijim racunarima.
Adresa je www.faxtalk.com, ali prvo bih ti preporucio da pogledas cd koji si dobio uz svoj modem mozda i Lucent stavlja neki ovakav programcic na svoj cd.
Puno srece

TzarIsBack:
Fax Talk je jedini provereni programcic koji radi sigurno i kad koristis zvucnu kartu ili samo preko modema.
Ja sam ga dobio na cdu uz Intelov modem, a radi savrseno i sa Rockwellovim modemom.
Iako je prilicno veliki program ne opterecuje previse procesor pa radi i na slabijim racunarima.
Adresa je www.faxtalk.com, ali prvo bih ti preporucio da pogledas cd koji si dobio uz svoj modem mozda i Lucent stavlja neki ovakav programcic na svoj cd.
Puno srece

program je odlican, kad neko zove cujem zvono na zvucniku, ali necujem nikog kad telefoniram. Kako da dobijem zvuk kroz zvunik?

Kad cujes zvono samo pritisnes speaker dugme u donjem levom uglu, to pritisnes i ako je neko vec podigao slusalicu da razgovaras
ovo kad zoves a ne cujes to jos nisam video obicno neko tebe ne cuje
Inace program sam sve podesava kad se instalira ako imas speakerphone modem on ti podesi tako da moras da koristis mikrofon i slusalice na modemu i ne mozes da prebacis na zvucnu kartu.
ukoliko nemas speakerphone modem on ti sam podesi da radi preko zvucne karte i to je to.

Poseti stranicu:

www.faxtalk.com/products/bundled/ftc/taiwan/index.htm

tamo mozes da skines novu 6.0 doduse trial verziju

Back