Software koji pamti rečenice

Атомик™

Srebrna tastatura
Poruka
264.777
Potrebno je da iz dosta rečenica iz pdf fajla (rečenice nisu jedna posle druge) da kopiram u Word.
Da bih izbegao da svaki put nakon kopiranja teksta odem u Word i uradio paste, tražim software koji će zapamtiti kopirane rečenice te kada završim sa kopiranjem da iz njega kopiram sve šta sam kopirao iz pdf fajla i na kraju da uradim paste-ujem u Word.

Ako neko zna za takav software, molim ga da mi napiše kako se zove.

Ima vise takvih softwarea zovu se clipboard pa onda ide bookmark ili manager ili nesto trece...
Ja sam nasao 2 odlicna, ali ih slabo koristim ovako...a dobri su kad ti trebaju bas ponekad...
Soft ti zapamti sve sto si poslao na clipboard sa ctrl c i onda posle tome pristupas , editujes, snimas, pastujes itd....

Jedino jedan od ta dva ne radi copy paste od grafickih elemenata, znaci ako si copy iz pdf a pdf ti je u slikicama, to nece proci kod ovog jednog a hoce kod ovog drugog..

Potrebno je da iz dosta rečenica iz pdf fajla (rečenice nisu jedna posle druge) da kopiram u Word.
Da bih izbegao da svaki put nakon kopiranja teksta odem u Word i uradio paste, tražim software koji će zapamtiti kopirane rečenice te kada završim sa kopiranjem da iz njega kopiram sve šta sam kopirao iz pdf fajla i na kraju da uradim paste-ujem u Word.

Ako neko zna za takav software, molim ga da mi napiše kako se zove.

Pa u Wordu imate clipboard sa 24 elemenata:

Clipboard.png

Back