Soft

gost 333986

Legenda
Poruka
58.056
Kako biste se osecale kada bi se vaš decko ne bi zauzeo za vas na prve znake neke provokacije od strane drugog muskarca,maltretiranja, psihičkog ili fizičkog, i to jer se boji da ne dobije po nosu,da ga drugi muskarac ne bi ponizio pred vama?da li ste bile u takvoj situaciji kada je ispao kukavica ili ste smatrale da ne treba da se upušta u fajt da bi vas odbranio?

Poslednja izmena:
Kako biste se osecale kada bi se vaš decko ne bi zauzeo za vas na prve znake neke provokacije od strane drugog muskarca,maltretiranja, psihičkog ili fizičkog, i to jer se boji da ne dobije po nosu,da ga drugi muskarac ne bi ponizio pred vama?da li ste bile u takvoj situaciji kada je ispao kukavica ili ste smatrale da ne treba da se upušta u fajt da bi vas odbranio?
Više ne bi bio moj dečko svakako.
Mada sam dva puta bila u takvoj situaciji i jeste se muškarac založio za mene,
Mada meni to ne treba, mogu ja sama da se snađem..Ali eto ..
I cenim to.Ne podnosim mlakonje.

Umerenost.Nije dobra ni druga krajnost da skače tu ko nenormalan ako me neko pogledao.
Ako bi se desila ozbiljna situacija , bez izlaza , pa ulazimo zajedno bez obzira što sam fizički slabija .Takva se ,Bogu hvala nije desila.

Да се не лажемо, очекујем заштиту.
Не да скаче ако ме неко погледа и он изазива кавгу. Али да не одреагује ако ме неко нападне па, мало је рећи да би се срозао у мојим очима да га више не поштујем а самим тим ни не пожелим као мушкарца.
Скочила бих и ја за њега, не бих беспомоћно млатарала рукама и викала "Упомоћ" сигурно.

Не да скаче ако ме неко погледа и он изазива кавгу. Али да не одреагује ако ме неко нападне па, мало је рећи да би се срозао у мојим очима да га више не поштујем а самим тим ни не пожелим као мушкарца.
Скочила бих и ја за њега, не бих беспомоћно млатарала рукама и викала "Упомоћ" сигурно.
eee tako treba

jos kad sam klinka bila, kad vidim pijane momke predjem na drugu stranu.
ko se cuva i bog ga cuva.
a ne bih volela da dovodim nikog da izgubi glavu zbog mog dupeta..

Baš ovako...da ne pišem isto.

Мужјак увек мора да заштити своју женку, тако је и у животињском свету! Па који ће лав мирно да гледа другог лава како му се овај мота око харема? Па нема шансе! Или да крокодил пусти другог крокодила да приђе његовој вољеној крокодилици или крокодилкињи, како се већ каже, небитно... Па заврнуо би му шију, овај не би стиго ни "антилопа" да каже!

Back