Sofia Jannok

Ljuba82

Domaćin
Poruka
3.085
Лапонска певачица, девојка је скоро одржала концерт у БГ...и наравно...потпуно сам се одушевио.
Проблем је што нико у целом граду готово и да не зна ко је то (што је ОК, пошто ни ја нисам знао до скора), а поготово немају њене CD-ове.
So, ако неко којим случајем има нешто њено (макар и у mp3 формату и сл) и вољан је да шерује...био бих ВЕОМА, ВЕОМА захвалан за то...:)

Slazem se. Ja sam je slusala uzivo na Kiruna festivalu 2005 u Svedskoj. Njena muzika je odlicna. Na zalost, ne dolazi do mnogo slusalaca, jer svi sa skandinavskog podrucja ocekuju ili ovaj turbofolk gothic metal ili svedske dodole i svedke Biljana platno belese. Kada budem isla u Stokholm, Oslo, Trodheim ili Helsinki mogu nesto mozda da nabavim. Imala sam njen disk, ali su mi ga ukrali kada sam putovala iz Reykyavika za Sofiju! Secam se imala sam njen album Liekkas! Ako nadjem nesto, javicu ti. 8-)

Ti si neki cirkuzant, postoji li mesto na planeti gde ti nisi bila i izvodjac kog ti nisi sliusala, ako postoji javi mi da ga upucam (pa da ne postoji)?
Mislim... ove price su ti kao one za malu decu, Laku noc deco i ti fazoni.

Хм...већ хтедох да се захвалим...кад видех још пар тема. Ма ОК...ако стварно знаш где могу да их набавим јави ми, молим те...

nikodim:
Ti si neki cirkuzant, postoji li mesto na planeti gde ti nisi bila i izvodjac kog ti nisi sliusala, ako postoji javi mi da ga upucam (pa da ne postoji)?....

Naravno da ne postoji. Ako me pitas za cirkus bila sam i tamo i nisam bila cirkuzant, nego artistkinja i to na trapezu. Mogu da napravim tri salta u vazduhu, a ti ne mozes da se uhvatis za svoje dupe, a ne za nesto drugo, pa ti je krivo! 8-)

Ljuba82:
Хм...већ хтедох да се захвалим...кад видех још пар тема. Ма ОК...ако стварно знаш где могу да их набавим јави ми, молим те...

Nema problema! Liza zna da bude jako nemilosrdna, ali i jako ljubazna i zahvalna! 8-)

Back