veja
Iskusan
- Poruka
- 6.540
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prvi put nakon skoro godinu i jace ujutru uspeh da se logujem odmah a citah ovu temu pre toga.
------------
Svi mi ovde ne bi bili ovde da nam je zivot u realnosti ful - moze da me negira ko hoce ali ovo je cinjenica zbog koje forumi postoje.Nema nikakvog "forumskog ugleda" vec ljudi naviknu na neciji stil izrazavanja u pismenoj formi ili ne.
Cicak je zarobljena,ekstremno tuzna osoba pomirena sa svojom realnoscu i odustala od svega jos u startu kada se zeznula u realnom zivotu.Ono sto neki vide kao flegmaticnost je u stvari apatija totalna kao posledica njenog realnog zivota.Dobra je dusa,to stoji ali bas to joj je unistilo realan zivot.Ako pogledas sta ona izmedju redova uvek pise to je ekstremno tuzno.
Ljudima ovde je draga zbog njene dobre duse i ima odgovora na njenim temama jer zele da joj ulepsaju virtuelnu stvarnost kada vec realan zivot ne mogu.Cak i dezurne provale,zezatori.
Jos uvek zelis da imas teme kao Cickove?
Broj strana uglavnom nije obrnuto proporcionalan broju postova vezanih striktno za temu niti pametnim,logicnim odgovorima vezanim za istu tako da nemas oko cega da se brines-kvantitet ne znaci kvalitet.
naravnoЧичак 'доји' јер провоцира реакцију.
To nema veze sa forumom. Nikome nije zivot u ful-u. Ne postoje univerzalno srecni i nesrecni ljudi. Sve su to faze i periodu koji se preplicu. A i u najvecoj fazi srece, uvek imas nesto sto te tisti, samo je vise radosti a manje tuge.
U tom smislu, prica o tome da si na forumu jer ti je zivot prazan i tuzan je malo iskarikirana. Mislim da je u krajnje ruku, regularno normalan, kao i onima koji nisu zasli u forumske vode.
Ja sam na forum došao u vremenu kad sam se bio previše osamio . Prije toga nisam imao ni komp niti sam osjećao za njim potrebu .
I onda valjda dodje vrijeme da čovjek osjeti potrebu za nekom komunikacijom .Krstarica je za mene bila ljekovita . Kad sam vidio kakvih
sve ovdje ima budala shvatio sam da za mene ima nade .
Jesi ovo otvorila temu da ispitas koliko ce strana da nabere?Gledam moje teme.. sve neke od dve tri strane, kad predju deset ja srecna k'o kuce u liftu.
Gledam Cickove teme... sve nabiju preko cetrdeset strana...
Kako to? Kako se stize do tog forumskog ugleda?
Hocu i ja tako!
Sta da radim, svaki savet je dobro dosao?!
Prvi put nakon skoro godinu i jace ujutru uspeh da se logujem odmah a citah ovu temu pre toga.
------------
Svi mi ovde ne bi bili ovde da nam je zivot u realnosti ful - moze da me negira ko hoce ali ovo je cinjenica zbog koje forumi postoje.Nema nikakvog "forumskog ugleda" vec ljudi naviknu na neciji stil izrazavanja u pismenoj formi ili ne.
Cicak je zarobljena,ekstremno tuzna osoba pomirena sa svojom realnoscu i odustala od svega jos u startu kada se zeznula u realnom zivotu.Ono sto neki vide kao flegmaticnost je u stvari apatija totalna kao posledica njenog realnog zivota.Dobra je dusa,to stoji ali bas to joj je unistilo realan zivot.Ako pogledas sta ona izmedju redova uvek pise to je ekstremno tuzno.
Ljudima ovde je draga zbog njene dobre duse i ima odgovora na njenim temama jer zele da joj ulepsaju virtuelnu stvarnost kada vec realan zivot ne mogu.Cak i dezurne provale,zezatori.
Broj strana uglavnom nije obrnuto proporcionalan broju postova vezanih striktno za temu niti pametnim,logicnim odgovorima vezanim za istu tako da nemas oko cega da se brines-kvantitet ne znaci kvalitet.
Gledam moje teme.. sve neke od dve tri strane, kad predju deset ja srecna k'o kuce u liftu.
Hocu i ja tako!
Svi mi ovde ne bi bili ovde da nam je zivot u realnosti ful - moze da me negira ko hoce ali ovo je cinjenica zbog koje forumi postoje.
Чичак 'доји' јер провоцира реакцију.
Brate Zauz, pre no što sebi neosnovano daš za pravo da u ime svih forumaša tako nisko i uvredljivo opljuneš "tužan, jadan, bedan i nikakav" život druge forumašice koju ni ne poznaješ, sa konstatacijom da ljudi iz sažaljenja pišu na njenim temama, razmisli šta svi ti forumaši misle o tebi, tvom životu, tvojim vatrometima, tvojim dečacima i tvom mentalnom stanju.Prvi put nakon skoro godinu i jace ujutru uspeh da se logujem odmah a citah ovu temu pre toga.
------------
a što ti bivaš srećna ako ti tema dostigne deset strana ?Gledam moje teme.. sve neke od dve tri strane, kad predju deset ja srecna k'o kuce u liftu.
Hocu i ja tako!
a što ti bivaš srećna ako ti tema dostigne deset strana ?