Socijalno istrazivanje, a ne otvaranje teme o drugom korisniku

Ajde razmisli i o tome sta zaista misle ljudi kada se svi sloze da gotive nekoga,kada su i najveci fijuci u fazonu u redu je.
Cicak "doji" konstantno - da li ti razumes sta ona zapravo pise?Msm da kad bi kapirala nikad ne bi zelela to.
Pazi sta zelis,mozda ti se i ostvari.

Gotivim Cicka,dobra je dusa sto je neverovatno danas a imam stav kao sto imam o svakom i nemam frku da to napisem - mnogi ne pisu sta misle o nekome jer im je frka kako ce to biti (ne)prihvaceno ili ne misle te se samo sloze sa vecinom jer tako ne moraju da se cimaju.

Prvi put nakon skoro godinu i jace ujutru uspeh da se logujem odmah a citah ovu temu pre toga.
------------
Svi mi ovde ne bi bili ovde da nam je zivot u realnosti ful - moze da me negira ko hoce ali ovo je cinjenica zbog koje forumi postoje.Nema nikakvog "forumskog ugleda" vec ljudi naviknu na neciji stil izrazavanja u pismenoj formi ili ne.

Cicak je zarobljena,ekstremno tuzna osoba pomirena sa svojom realnoscu i odustala od svega jos u startu kada se zeznula u realnom zivotu.Ono sto neki vide kao flegmaticnost je u stvari apatija totalna kao posledica njenog realnog zivota.Dobra je dusa,to stoji ali bas to joj je unistilo realan zivot.Ako pogledas sta ona izmedju redova uvek pise to je ekstremno tuzno.
Ljudima ovde je draga zbog njene dobre duse i ima odgovora na njenim temama jer zele da joj ulepsaju virtuelnu stvarnost kada vec realan zivot ne mogu.Cak i dezurne provale,zezatori.
Jos uvek zelis da imas teme kao Cickove?

Broj strana uglavnom nije obrnuto proporcionalan broju postova vezanih striktno za temu niti pametnim,logicnim odgovorima vezanim za istu tako da nemas oko cega da se brines-kvantitet ne znaci kvalitet.

To nema veze sa forumom. Nikome nije zivot u ful-u. Ne postoje univerzalno srecni i nesrecni ljudi. Sve su to faze i periodu koji se preplicu. A i u najvecoj fazi srece, uvek imas nesto sto te tisti, samo je vise radosti a manje tuge.

U tom smislu, prica o tome da si na forumu jer ti je zivot prazan i tuzan je malo iskarikirana. Mislim da je u krajnje ruku, regularno normalan, kao i onima koji nisu zasli u forumske vode.

To nema veze sa forumom. Nikome nije zivot u ful-u. Ne postoje univerzalno srecni i nesrecni ljudi. Sve su to faze i periodu koji se preplicu. A i u najvecoj fazi srece, uvek imas nesto sto te tisti, samo je vise radosti a manje tuge.

U tom smislu, prica o tome da si na forumu jer ti je zivot prazan i tuzan je malo iskarikirana. Mislim da je u krajnje ruku, regularno normalan, kao i onima koji nisu zasli u forumske vode.

Ja sam na forum došao u vremenu kad sam se bio previše osamio . Prije toga nisam imao ni komp niti sam osjećao za njim potrebu .
I onda valjda dodje vrijeme da čovjek osjeti potrebu za nekom komunikacijom .Krstarica je za mene bila ljekovita . Kad sam vidio kakvih
sve ovdje ima budala shvatio sam da za mene ima nade .

Ja sam na forum došao u vremenu kad sam se bio previše osamio . Prije toga nisam imao ni komp niti sam osjećao za njim potrebu .
I onda valjda dodje vrijeme da čovjek osjeti potrebu za nekom komunikacijom .Krstarica je za mene bila ljekovita . Kad sam vidio kakvih
sve ovdje ima budala shvatio sam da za mene ima nade .

Ima ovde ljudi koji su u stanju da oraspoloze, razvedre, razumeju tudje brige, strahove, muke, da kao sto ti kazes deluju lekovito, kao melem za dusu, uvek se iznenadim kad naletim na takve osobe.

Prvi put nakon skoro godinu i jace ujutru uspeh da se logujem odmah a citah ovu temu pre toga.
------------
Svi mi ovde ne bi bili ovde da nam je zivot u realnosti ful - moze da me negira ko hoce ali ovo je cinjenica zbog koje forumi postoje.Nema nikakvog "forumskog ugleda" vec ljudi naviknu na neciji stil izrazavanja u pismenoj formi ili ne.

Cicak je zarobljena,ekstremno tuzna osoba pomirena sa svojom realnoscu i odustala od svega jos u startu kada se zeznula u realnom zivotu.Ono sto neki vide kao flegmaticnost je u stvari apatija totalna kao posledica njenog realnog zivota.Dobra je dusa,to stoji ali bas to joj je unistilo realan zivot.Ako pogledas sta ona izmedju redova uvek pise to je ekstremno tuzno.
Ljudima ovde je draga zbog njene dobre duse i ima odgovora na njenim temama jer zele da joj ulepsaju virtuelnu stvarnost kada vec realan zivot ne mogu.Cak i dezurne provale,zezatori.

Broj strana uglavnom nije obrnuto proporcionalan broju postova vezanih striktno za temu niti pametnim,logicnim odgovorima vezanim za istu tako da nemas oko cega da se brines-kvantitet ne znaci kvalitet.

Jesi ti realna zena???

Gledam moje teme.. sve neke od dve tri strane, kad predju deset ja srecna k'o kuce u liftu.
Gledam Cickove teme... sve nabiju preko cetrdeset strana...
Kako to? Kako se stize do tog forumskog ugleda?
Hocu i ja tako!
Sta da radim, svaki savet je dobro dosao?!

"Ja sam se njemu obradovo jako,
i uzvikno: Majko, ocu i ja ovako!
a majka me u glavu kisobranom osine,
i ljutito kaze: oces kuvac sine!" :lol:

Svi mi ovde ne bi bili ovde da nam je zivot u realnosti ful - moze da me negira ko hoce ali ovo je cinjenica zbog koje forumi postoje.

Сад тек видим шта си написала. Не слажем се, одмах да ти кажем.

Шта то значи фул живот? 24 сата ватромета? Рад од јутра до мрака? Шта?

Форум је једна од разбибрига а не видим да је ишта опаснији или знаковитији од буљења у ТВ или манијакалног лакирања ноктију.

Чичак 'доји' јер провоцира реакцију.

sta ce, zakljucana u dvorcu u i ima gospodara.
meni je bila simpaticna dok se nije prosrala za onaj restoran i ekskluzivan rucak za dvoje za 1000 dinara, ne volim ljude koje lazu. ajde kad po malo lazuckaju, ali od takvih gluposti me mozak zaboli

------------

Brate Zauz, pre no što sebi neosnovano daš za pravo da u ime svih forumaša tako nisko i uvredljivo opljuneš "tužan, jadan, bedan i nikakav" život druge forumašice koju ni ne poznaješ, sa konstatacijom da ljudi iz sažaljenja pišu na njenim temama, razmisli šta svi ti forumaši misle o tebi, tvom životu, tvojim vatrometima, tvojim dečacima i tvom mentalnom stanju.

Kakva god bila čičak, ti si je brate mili zajebala po svojim tripovima, kuknjavama, vatrometima i ostalim ludilima, sve u šesnaest.
E sad, razumem ja da čovek nekad ima potrebu da na tako drzak, uvredljiv i bezobrazan način kvalifikuje tuđi život kao jadan i bedan, ne bi li mu njegov vlastiti delovao srećniji, ali brate mili, previše je.

Back