Socijalni experiment: Lazni FB profil

noviclan123

Zainteresovan član
Poruka
495
Danas nam se javio korisnik najpopularnije drustvene mreze Fejsbuk, s obrazlozenjem da je napravio lazni fejsbuk profil, radi socijalnog experimenta.
- Pre nego sto sam stupio u kontakt s nepoznatim i poznatim osobama, napravio sam takodje lazni profil na chat-u krstarica. Ostavio sam preko skripte privatnu poruku, koja automatski daje odgovor prilikom kontakta u chat prozoru: Moj nik (nadimak) je bio mala13

- Posto sam bio umoran, ostavio sam namerno otvoren chat da mogu da mi stizu poruke uz auto-massage: Posalji mi sliku na broj - ... i koje si godiste! Ujutru kada sam se probudio ukljucio sam telefon, i nakon kraceg vremena, stiglo mi je brdo poruka. Nisam mogao da dodjem k sebi, jer mi je telefon bio prenatrpan bolesnik slikama. Posto su znali da imam 13 godina, slikali su se muskarci goli i preko 40 pa cak i 60 godina. Nisam mogao da verujem kada sam video sliku komsije, koji zivi na trecem spratu u mojoj zgradi. Jednom recju bio sam sokiran informacijom koliko bolesnika i idiota ima na internetu!

- Sim karticu sam izvadio i bacio, a nakon toga sam presao na fejsbuk. Evo kratkog screen-a:

0Ty86dv.jpg

Prilozi

• 0Ty86dv.jpg
    0Ty86dv.jpg
    99,4 KB · Pregleda: 21
Danas nam se javio korisnik najpopularnije drustvene mreze Fejsbuk, s obrazlozenjem da je napravio lazni fejsbuk profil, radi socijalnog experimenta.
- Pre nego sto sam stupio u kontakt s nepoznatim i poznatim osobama, napravio sam takodje lazni profil na chat-u krstarica. Ostavio sam preko skripte privatnu poruku, koja automatski daje odgovor prilikom kontakta u chat prozoru: Moj nik (nadimak) je bio mala13

Jednom recju bio sam sokiran informacijom koliko bolesnika i idiota ima na internetu!

Eeee, kakvih sve bolesnika ima, to samo mi sa "pozajmljenim" :mrgreen: profilima znamo.
Pre 7-8 godina ( pre masovne pojave web cam ) , na Smokvi nalettim na straaaaaaašnu 4ku, ali strašnu. Telo brazilsko, ten arijevski, guzić trćast pa utegnut kao praćka, butke kao izvajane i sočne, ni žilave ni mlitave, ni mršave , nego sočno mmmmljac, da je hebeš pa pojedeš .

Bio samo jedan problem. Riba je lezz.
I kreiram ja ženski profil, da budemo u kontaktu, da kuckamo malo , žickam slike i tako.... kreiram ženski profil ( čak i bez slike ako se sećam) , stavim da sam lezz a ujutro - pun inbox majmuna, slika qrčeva i poruka "E ćao" i "Šta se radi"!
Pa mamu vam hbm glupavu , lepo piše da samo ženske hoću, sigurno se neće nijedna lezz "preobratiti" zbog slike qjca i "E ćao"!
Tad sam stvarno počeo da saosećam sa ženskama koje imaju profil na Smokvi ( i portalima tog tipa). Ko ne shvata, preporučujem mu isto

Back