Socijalna služba pogrešno procenila

katana_blade

Zainteresovan član
Poruka
226
Samo pet meseci pre tog zločina, devojčica je bila u Centru za socijalni rad opštine Zvezdara.

Stručnjaci ove ustanove tvrde da nije uočena nikakva promena u njenom ponašanju i da se ona kod njih vodi kao „adekvatna i brižna majka“, prenosi "Blic". Njena majka je 14. marta 2003. godine pokrenula postupak za dobijanje starateljstva nad detetom. Tim stručnjaka koji su činili pedagog, psiholog, socijalni radnik i pravnik procenilo je u postupku koji je trajao 60 dana da je „majka jednogodišnje K. J. Ana Filipović, adekvatan roditelj na osnovu psihofizičkih i roditeljskih potencijala i pozitivno motivisana za dalju brigu i staranje o detetu...“

Dok mi ovde po forumima brinemo sto ce NATO da prolazi kroz Srbiju, strasne sttvari se desavaju u toj Srbiji.
Sta me boli uvo, neka prolazi ko god hoce, ali javnosti treba skrenuti paznju da se na izuzetno odgovornim i osetljivim mestima postavljaju partijski drugovi, rodjaci, prijatelji koji nemaju nikakvu strucnost.
Srbija na zalost sada strada zbog takvih "strucnjaka".... :cry: :?

Na žalost i nato ima veze i ratovi i Dafina i Jezda i velika besparica i oni bivši i ovi sadašnji.Na šta liči psiha običnog malog čoveka koji trpi mrcvarenje već 20 godina,misliš li da to ne ostavlja posledice?
Dovoljan je i ovaj forum pa da vidiš kakvih nas sve ima.Što se partijskih drugova tiče,pa bilo ih je i ranije samo druge boje.Ova čorba koju sad kušamo ima i naši unuci da iskašljavaju. :cry:

katana_blade:
Samo pet meseci pre tog zločina, devojčica je bila u Centru za socijalni rad opštine Zvezdara.

Stručnjaci ove ustanove tvrde da nije uočena nikakva promena u njenom ponašanju i da se ona kod njih vodi kao „adekvatna i brižna majka“, prenosi "Blic". Njena majka je 14. marta 2003. godine pokrenula postupak za dobijanje starateljstva nad detetom. Tim stručnjaka koji su činili pedagog, psiholog, socijalni radnik i pravnik procenilo je u postupku koji je trajao 60 dana da je „majka jednogodišnje K. J. Ana Filipović, adekvatan roditelj na osnovu psihofizičkih i roditeljskih potencijala i pozitivno motivisana za dalju brigu i staranje o detetu...“

Dok mi ovde po forumima brinemo sto ce NATO da prolazi kroz Srbiju, strasne sttvari se desavaju u toj Srbiji.
Sta me boli uvo, neka prolazi ko god hoce, ali javnosti treba skrenuti paznju da se na izuzetno odgovornim i osetljivim mestima postavljaju partijski drugovi, rodjaci, prijatelji koji nemaju nikakvu strucnost.
Srbija na zalost sada strada zbog takvih "strucnjaka".... :cry: :?

Pa sad neka pozovu na odgovornost i ovaj "tim stručnjaka" i neka ubuduće neki drugi stručnjaci ne prave ovakve katastrofalne greške, koje su jedno dete koštale života! Neka je nose na duši dok su živi!
Što se prolaska NATO-a kroz Srbiju tiče, to je sasvim druga tema - za tako krupne teme obavezno se u ozbiljnim državama raspisuje referendum! Takve odluke ne mogu biti prepuštene jednoj labilnoj ličnosti, koja pri tom nema decu, što znači da nije ni zainteresovan za budućnost ove zemlje!

Back