Socijalna radnica snimila sebe kako ima seks sa dečakom

To je ona manjina dosla iz like sa svoji navikama kopiranja zapadne civilizacije.....a s njima si se valjda i druzio kada si dosao u Srbiju...
са такима се не дружим
мој стари је замало исчупао вилицу своме најбољем пријатељи који му се обратио "како би јој он показао и нагузио (дијете од 12-13 година).
давно сам ја ту лекцију научио

Pejton Šajrs, 24-godišnja socijalna radnica iz Ohaja, uhapšena je nakon što je navodno imala seks sa 13-godišnjakom kojeg je savetovala, čak i snimila ta dela.

Policijska uprava Kolumba saopštila je da je Širs optužen za nezakonito seksualno ponašanje sa maloletnikom.

Dečakova majka je otkrila poruke od Širsa svom sinu sa pitanjem da li je „izbrisao video snimke“ ili je „njegova mama videla video snimke ili poruke“.

Šairs je priznala dela dečakovoj majci preko telefona dok je policija slušala na posebnoj liniji.

Pogledajte prilog 1427797

Ovo je nedodustivo koliko starijih žena koriste mlađe muškarce!
Nepravda
А како си успео да ову девојку сврсташ у "старије жене" ???:hahaha:

Vi mlađi, nemojte da vam ovakve vesti služe samo za malograđansko zgražavanje i ajmekanje, već gledajte nešto da naučite !

Iz ovog i sličnih primera mi možemo videti da fakultete psihologije, sociologije (pa možda to važi i uopšteno), završavaju upravo oni, koji imaju psihopatološke, sociopatske i slične probleme.
greška, generalizirati ovo na branše koje spominješ je u najmanju ruku smešno

Pa ok i nema ih

A da neki od 24 god mlad profo uhvati neku devojčicu od 13 sigurno bi imao stosta protiv zar ne?
видиш да ту нико ништа нема против
одрасла особа и дјете, ма то је у реду сексуално и свакако
није то нека разлика у годинама са 13 година се постаје "прави мушкарац"

Ja mislim da ona i slične njoj treba da sačekaju makar 15 16 dok sa 17 do 19 ne bih imao protiv. To je neka sredina srednje škole pred kraj, polako se odrasta, ocekuju se 20 e faks ulazi se u zivot.
сачекају шта?
она има мало дијете ко куће
планирала је свадбу док је јебавала дјецу
управо са изабраником свог срца је купила кућу
ем је социјални радник (значи то дијете је већ сјебано на неки начин)

на фајзбуку њезина порука ваљда "смрт педофилима, јебу дјецу" :mrgreen:

1698714124804.png

Back