Socijalna radnica snimila sebe kako ima seks sa dečakom

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.189
Pejton Šajrs, 24-godišnja socijalna radnica iz Ohaja, uhapšena je nakon što je navodno imala seks sa 13-godišnjakom kojeg je savetovala, čak i snimila ta dela.

Policijska uprava Kolumba saopštila je da je Širs optužen za nezakonito seksualno ponašanje sa maloletnikom.

Dečakova majka je otkrila poruke od Širsa svom sinu sa pitanjem da li je „izbrisao video snimke“ ili je „njegova mama videla video snimke ili poruke“.

Šairs je priznala dela dečakovoj majci preko telefona dok je policija slušala na posebnoj liniji.

1697229339775.png

Ovo je nedodustivo koliko starijih žena koriste mlađe muškarce!
Nepravda

Poslednja izmena:
Dečakova majka je otkrila poruke od Širsa svom sinu sa pitanjem da li je „izbrisao video snimke“ ili je „njegova mama videla video snimke ili poruke“.
Tko drugi nego posesivna materetina.

Nadam se da u državi Ohio ne postoji smrtna kazna, zbog toga što će je povampirena, psihopatsko-posesivna materetina sa svojim odvjetnicima na sudu iskamčiti.

Što se tiče učiteljice, gospođa zaslužuje nagradu.
Da sam sudac, pro forme bi gospođi opalio 6 mjeseci dobrotvornog rada, a van sudnice dok nitko ne gleda kleknuo pred nju i zamolio za oprost.

"On the day of my judgment, when I stand before God, and He asks me why did I kill one of his true miracles, what am I gonna say?"

Dragi Bog sve vidi.

Pejton Šajrs, 24-godišnja socijalna radnica iz Ohaja, uhapšena je nakon što je navodno imala seks sa 13-godišnjakom kojeg je savetovala, čak i snimila ta dela.

Vi mlađi, nemojte da vam ovakve vesti služe samo za malograđansko zgražavanje i ajmekanje, već gledajte nešto da naučite !

Iz ovog i sličnih primera mi možemo videti da fakultete psihologije, sociologije (pa možda to važi i uopšteno), završavaju upravo oni, koji imaju psihopatološke, sociopatske i slične probleme.

Vi mlađi, nemojte da vam ovakve vesti služe samo za malograđansko zgražavanje i ajmekanje, već gledajte nešto da naučite !

Iz ovog i sličnih primera mi možemo videti da fakultete psihologije, sociologije (pa možda to važi i uopšteno), završavaju upravo oni, koji imaju psihopatološke, sociopatske i slične probleme.
Koja generalizacija...znači, lekari su bolesni, frizeri čupavi, učiteljice nevaspitane. Zbog ovakvih postova se formira negativno javno mnjenje na osnovu pretpostavki pa ih onda mnogi usvoje kao nepobitne činjenice.

Koja generalizacija...znači, lekari su bolesni, frizeri čupavi, učiteljice nevaspitane. Zbog ovakvih postova se formira negativno javno mnjenje na osnovu pretpostavki pa ih onda mnogi usvoje kao nepobitne činjenice.

Ma ti si izuzetak.

Narode, Lagerta nije isfrustrirana, asocijalna, odbačena.
Ovi drugi su !

Evo videćete da neće izbrisati ovu i one poruke.

Ma ti si izuzetak.

Narode, Lagerta nije isfrustrirana, asocijalna, odbačena.
Ovi drugi su !

Evo videćete da neće izbrisati ovu i one poruke.
:rotf:A što bih se uopšte pronašla u ovome? I još brisala? Pa to je tvoj stav, stečen na osnovu poznavanja mene :mrgreen:
Jel moguće da ne umete da komentarišete prebacivanjem na lično obraćanje :mrgreen:

Back