Собни бицикл

Софија

Legenda
Poruka
54.606
Планирам да купим.
Е сад, оно што ме занима јесте следеће:
1. Са којом тежином замајца да купим?
2. С обзиром да не желим да ми служи за набијање мишићне масе већ само за кондицију и евентуално дефиницију мишића да ли је довољно да тежина замајца буде 3,5 кг или да узмем неки који има бар 7-8 кг?

Слабо се разумем у справе за вежбање, помагајте!:D

Bacićeš lovu ,znam dosta ljudi koji su kupili sobni bajs jer su želeli da vežbaju,a onda posle prvobitne euforije ,od par nedelja,ostavili bajs da godinama trune .Znam da ćeš reći da ti nisi jedna od tih .
Odgvor -ako uzmeš bajs sa većom snagom lako možeš podesiti na manju snagu jer ima više brzina,ali ako uzmeš bajs slabe snage ne možeš povećati već postojeću snagu .Uzmi veći .

Планирам да купим.
Е сад, оно што ме занима јесте следеће:
1. Са којом тежином замајца да купим?
2. С обзиром да не желим да ми служи за набијање мишићне масе већ само за кондицију и евентуално дефиницију мишића да ли је довољно да тежина замајца буде 3,5 кг или да узмем неки који има бар 7-8 кг?

Слабо се разумем у справе за вежбање, помагајте!:D

Ako vec hoces bajs onda kupi pravu biciklu i vozi je u prirodi,imas sad na raspolaganju 6 meseci lepog vremena. ;)

P.S Bicikla koju god i kako god da vozis nece ti nabaciti masu...(osim ako bi non stop vozila uzbrdice,a to nema sanse da uradis ;) )

На жалост ја немам времена за вожњу бицикле по природи. :(
Имам времена за кућни бајс и за евентуално базен после посла док сам још колико толико при енергији.

Зато тражим неко помирљиво решење.

Значи да купим бајс веће тежине. :)

Хвала на савету обојици.

Стварно немам времена, нису изговори у питању.
Долазе у обзир само вежбе које могу да се раде код куће или непосредно након посла. ;)

ok necu ti popovati vise samo znaj da niko nije nista uradio u kucnoj radinosti..kao sto rekose par x se kao odusevis posle nadjes neku drugu zanimaciju..znas koliko me puta mrzelo na trening da idem..i kad pocnem mi tesko..tek kad se zagrejem malo dodjem sebi..zato je dobro platiti teretanu jer si onda 3x nedeljno po sat aktivan..bitan je kontinuitet

Back