Собне антене

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
89.762
Да ли користите собне антене и како да одаберем своју собну антену?

Не бих да се верем по крову, а ни да узимам кабловску јер ТВ не гледам. Али нешто треба да ми свира у позадини. Довољно је да ухватим РТС, У92, Пинк и још пар прогама, чисто да по некад укључим.

Каква су вам искуства са собним антенама?

Да ли користите собне антене и како да одаберем своју собну антену?

Не бих да се верем по крову, а ни да узимам кабловску јер ТВ не гледам. Али нешто треба да ми свира у позадини. Довољно је да ухватим РТС, У92, Пинк и још пар прогама, чисто да по некад укључим.

Каква су вам искуства са собним антенама?
a da koristis radio? :D

jos ako imas led televizor besmisleno je da ti "gori" zbog muzke jer ne znam da li znas da pozadinsko osvetljenje ima zivotni vek u broju radnih sati

ono sta se secam kod sobnih antena one su dobro radile samo kao si na visini, ako si blize prizemlju i jos ako oko tebe ima zgrada slabo radi.

Ovu imam nemam zamerke
al su napredovale.

kad se setim onih starih

321309_sobna_antena_vivanco_38882_001.jpg

a da koristis radio? :D

jos ako imas led televizor besmisleno je da ti "gori" zbog muzke jer ne znam da li znas da pozadinsko osvetljenje ima zivotni vek u broju radnih sati

ono sta se secam kod sobnih antena one su dobro radile samo kao si na visini, ako si blize prizemlju i jos ako oko tebe ima zgrada slabo radi.

Не мора да ми свира, али ми тв стоји на полици, па могу да га укључим некад. Да погледам неку серију или филм. сат или два дневно.

У приземљу сам, окружен сам кућама, на западној страни кућа има приземље и два спрата, а остале су приземне. Ваљда ће да у'вати нешто. 'ватам предајник са Јастрепца.

Back