SOBNA VRATA

brizna mama

Primećen član
Poruka
505
Potrebna su mi sobna vrata za decju sobu, Gde mogu da ih nađem? Imam i dosta pitanja vezana za ta vrata. Da li da se vrata otvaraju prema unutra ili prema van? U Pitanju je pregrađivanje dnevne sobe i ta vrata će se ugraditi u novi pregradni zid sa svetlarnikom. Soba je mala 2x3,5m i na duzi zid se stavljaju vrata. Mislila sam da se vrata otvaraju prema van da bi u sobi bilo više prostora ali će to dosta rogobatno da izgleda jer kada se otvore udaraju u vrata od terase. Kakva vrata da kupim? Gotova -ofarbana lakirana imaju štok i lajsnu i da imaju ugrađenu bravu i kvaku ili da ih farbamo sami i nabavljamo pojedinačno i montiramo sami - imam čoveka koji će to da odradi. Za drugu varijantu je jedino pitanje koliko će dugo da se oseća farba i lak sa novih vrata. Naravno i gde preporučujete da to nabavim i kako se kreću cene. Pošto su mi sva vrata bela i ravna u stanu možda bih i ova takva ugradila, a možda ima i neki izbor vrata. Pošto nemam mnogo vremena za pretraživnje neta i po gradu molim za odgovore voljin ljudi da pomognu u nevolji.:lol:

imash ovde da pogeldash
www. sigurnosnavrata-bgd.rs

- - - - - - - - - -

mada kontam da ti je na stovarishtu u Bulevaru JNA, iznad FON-a jeftinije

Poslednja izmena od moderatora:
Imas i ovde [URL="http://www.alustolarijabeograd.rs/slike/Dvokrilna-sobna-vrata./www .alustolarijabeograd.rs ali pogledaj jos negde
pre nego sto se odlucis da kupis vrata.

Poslednja izmena od moderatora:
Kao sto su ti rekli, otvaranje moze da bude na koju hoces stranu. Moj savet, kutija obavezno sa lajsnom. Mislim da se ne isplati farbanje u varijanti sam svoj majstor, jer kompletna vrata stvarno nisu skupa. Ni postavljanje nije neka nauka, najbitnije je da budu pod libelu, da ne bi zapinjla pri otvaranju i zatvaranju i da se ne otvaraju i zatvaraju sama.

Kao sto su ti rekli, otvaranje moze da bude na koju hoces stranu. Moj savet, kutija obavezno sa lajsnom. Mislim da se ne isplati farbanje u varijanti sam svoj majstor, jer kompletna vrata stvarno nisu skupa. Ni postavljanje nije neka nauka, najbitnije je da budu pod libelu, da ne bi zapinjla pri otvaranju i zatvaranju i da se ne otvaraju i zatvaraju sama.
Vrata i prozori se nikada ne stavljaju pod libelu vec pod Visak i kada se namesta dobro sve tri vertikale,onda ce stolarija vecno biti stabilna i otvarati se i zatvarati bez problema

64289713gw1edcilorzi4g20hs0a0hdu.gif

64289713gw1edcikvbq17g20hs09pqv6.gif

za sobna vrata ne treba birati previse skupa resenja, najbolja je iverica oblozena furnirom. A medijapan je za moj ukus previse skup i nepotreban. Jedino ne bih ugradjivao PVC, brzo se krivi i brate loshe izgleda.

Back