brizna mama
Primećen član
- Poruka
- 505
Potrebna su mi sobna vrata za decju sobu, Gde mogu da ih nađem? Imam i dosta pitanja vezana za ta vrata. Da li da se vrata otvaraju prema unutra ili prema van? U Pitanju je pregrađivanje dnevne sobe i ta vrata će se ugraditi u novi pregradni zid sa svetlarnikom. Soba je mala 2x3,5m i na duzi zid se stavljaju vrata. Mislila sam da se vrata otvaraju prema van da bi u sobi bilo više prostora ali će to dosta rogobatno da izgleda jer kada se otvore udaraju u vrata od terase. Kakva vrata da kupim? Gotova -ofarbana lakirana imaju štok i lajsnu i da imaju ugrađenu bravu i kvaku ili da ih farbamo sami i nabavljamo pojedinačno i montiramo sami - imam čoveka koji će to da odradi. Za drugu varijantu je jedino pitanje koliko će dugo da se oseća farba i lak sa novih vrata. Naravno i gde preporučujete da to nabavim i kako se kreću cene. Pošto su mi sva vrata bela i ravna u stanu možda bih i ova takva ugradila, a možda ima i neki izbor vrata. Pošto nemam mnogo vremena za pretraživnje neta i po gradu molim za odgovore voljin ljudi da pomognu u nevolji.