Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, ne, ne. Ti se kidaš sa svojim bivšim tipovima.Moze, dok se ti cesljas ja stap onom guzim lutku na naduvavanje![]()
Ti mu dodjes sporedna uloga ovde..Nekom kida ruku, nekom nogu, trećem odgriza uvo...
FujNe, ne, ne. Ti se kidaš sa svojim bivšim tipovima.
Kako spavala sa više od 100 žena?Pa sta znam, nije to neki zastrasujuci broj. Tj, mozda jeste, ali od kad sam upoznala zenu koja je spavala sa vise od 100 zena, ne usudjujem se da se mnogo sokiram na brojeve.
Meni bi trebao spensKad bi postojala mogucnost da sastavite sve bivse u jednu sobu, da li bi imali mu.da da udjete u tu sobu i sagledate sebe?![]()
Mrnjao, nevaljalceMeni bi trebao spens![]()
Posto samo preko ima 100 lezbejki, u Srbiji ima 2?Kako spavala sa više od 100 žena?
Po prirodi posla dosta putuje, ali ne zarađuje najbolje, pa odseda u jeftinijim hostelima, u dvokrevetnim sobama, gde je spavala sa više od 100 žena kao sa cimerkama?
Veruješ li ti njoj?
Šta misliš, da li bi ona mogla da pobroji poimenice te žene?
Ima li problem sa učestalim imenima koja se ponavljaju na tom spisku?
Piše li neki dnevnik, vodi li neku evidenciju, opisuje li bar sebi , za sebe, te doživljaje?
Koliko ima godina?
Živi li u Srbiji?
Zar nije ženi koja hoće da spava sa ženom poprilično sužen izbor?
bas imas mnogo pitanja.Kako spavala sa više od 100 žena?
Po prirodi posla dosta putuje, ali ne zarađuje najbolje, pa odseda u jeftinijim hostelima, u dvokrevetnim sobama, gde je spavala sa više od 100 žena kao sa cimerkama?
Veruješ li ti njoj?
Šta misliš, da li bi ona mogla da pobroji poimenice te žene?
Ima li problem sa učestalim imenima koja se ponavljaju na tom spisku?
Piše li neki dnevnik, vodi li neku evidenciju, opisuje li bar sebi , za sebe, te doživljaje?
Koliko ima godina?
Živi li u Srbiji?
Zar nije ženi koja hoće da spava sa ženom poprilično sužen izbor?
Kad bi postojala mogucnost da sastavite sve bivse u jednu sobu, da li bi imali mu.da da udjete u tu sobu i sagledate sebe?![]()
Da, zasto ne bihKad bi postojala mogucnost da sastavite sve bivse u jednu sobu, da li bi imali mu.da da udjete u tu sobu i sagledate sebe?![]()