Soba

Šta ima da se ulazi više u tu sobu, zaključaš vrata i baciš ključ

---

Malo je problem gde sa budućim bivšim, ali ako ih dobro usitniš mož i njih tamo, kroz ključaonicu.

a ma jok ne :hahaha: više mi odgovara silent hill atmosfera hoću da ih sagledam kao u toj igri :mrgreen: dodje nešto kao vr uživo :mrgreen:
Znaci zapalis cigaru, sipas viski i krece analiza?

Bez problema. To su bile faze u odrastanju, a medju njima ima i zaista divnih ljudi.
Naravno. To su razliciti ljudi.
Ali pazi svi. Na jednom mestu.
Sta mislis jel bi caskali izmedju sebe?

Civilizovano.
Ali sta bi ti videla, kada sagledas sve svoje izbore?
Pa videla bih svoju transformaciju od nesigurne devojcice koja bira neke toksicne veze do odrasle zene koja, iako nikad potpuno oslobodjena demona, ipak je dovoljno napredovala da je najduze u vezi sa osobom koja se nikako ne moze nazvati toksicnom. Eto, na prvu to. I bilo bi mi slatka i smesna cinjenica da sam bila u vezi sa pojedinima.

Pa videla bih svoju transformaciju od nesigurne devojcice koja bira neke toksicne veze do odrasle zene koja, iako nikad potpuno oslobodjena demona, ipak je dovoljno napredovala da je najduze u vezi sa osobom koja se nikako ne moze nazvati toksicnom. Eto, na prvu to. I bilo bi mi slatka i smesna cinjenica da sam bila u vezi sa pojedinima.
Svaka cast

Happy Birthday Reaction GIF

A jel smem neke da izbacim iz sobe pa da udjem :D

Sad sam se zamislio samo malo , kasnije cu vise, sta sam i sa kojom ocekivao.
Voleo bih da ih pojedine pitam "koi moi su bile sa mnom" :mrgreen:

sad ozbiljno....DA usao bih i ne bi mi bilo neprijatno. Njima medjusobno , sigurno, meni ne. Sto rece Ari video bih kako sam napredovao u smislu interesovanja koje me privlace zenama.

Back