- Poruka
- 55.168
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može ako padne grupnjak.Kad bi postojala mogucnost da sastavite sve bivse u jednu sobu, da li bi imali mu.da da udjete u tu sobu i sagledate sebe?![]()
Znamo da si kesaKokosinjac pun govanceta propustio bih
Mislim uso bih jer se sve loze i dalje na mene da gledam kako se cerupaju
Tvoj optimizam me odusevljavaMože ako padne grupnjak.![]()
Ili mislis na gas neki?isključivo ako ima magla u sobi![]()
Nes jebatZnamo da si kesa
Tebe?Nes jebat
Ne sto neces neg sto ti ne bi dao xixiTebe?naravno da necu
Zamislis lica..sta ti prolazi kroz glavu dok otvaras vrata?Šta ima da se ulazi više u tu sobu, zaklučaš vrata i baciš ključ
---
Malo je problem gde sa budućim bivšim, ali ako ih dobro usitniš mož i njih tamo, kroz ključaonicu.
Samo tako, samo tako to srce zeliNe sto neces neg sto ti ne bi dao xixi
Ili mislis na gas neki?![]()
Bez problema. To su bile faze u odrastanju, a medju njima ima i zaista divnih ljudi.Kad bi postojala mogucnost da sastavite sve bivse u jednu sobu, da li bi imali mu.da da udjete u tu sobu i sagledate sebe?![]()
Znaci zapalis cigaru, sipas viski i krece analiza?a ma jok neviše mi odgovara silent hill atmosfera hoću da ih sagledam kao u toj igri
dodje nešto kao vr uživo
![]()
Naravno. To su razliciti ljudi.Bez problema. To su bile faze u odrastanju, a medju njima ima i zaista divnih ljudi.
Znaci zapalis cigaru, sipas viski i krece analiza?
Da, ok mi je magla.može i ta solucija![]()
Neki bi caskali medjusobno, neki bi definitivno bili nakostreseni, ali verujem da bi cela ta sedeljka prosla bez konflikta, uz par otrovnih primedaba i to je sve.Naravno. To su razliciti ljudi.
Ali pazi svi. Na jednom mestu.
Sta mislis jel bi caskali izmedju sebe?
Da, ok mi je magla.
Al mozda i onaj gas za smejanje.
Stavljamo reflektore ili priguseno osvetljenje?
Civilizovano.Neki bi caskali medjusobno, neki bi definitivno bili nakostreseni, ali verujem da bi cela ta sedeljka prosla bez konflikta, uz par otrovnih primedaba i to je sve.
Reflektore, inace deluje kao bordelinteresantna ideja![]()
Reflektore, inace deluje kao bordel
I to sto kazesa jbg kako god da deluje to je što je![]()
Pa videla bih svoju transformaciju od nesigurne devojcice koja bira neke toksicne veze do odrasle zene koja, iako nikad potpuno oslobodjena demona, ipak je dovoljno napredovala da je najduze u vezi sa osobom koja se nikako ne moze nazvati toksicnom. Eto, na prvu to. I bilo bi mi slatka i smesna cinjenica da sam bila u vezi sa pojedinima.Civilizovano.
Ali sta bi ti videla, kada sagledas sve svoje izbore?
Svaka castPa videla bih svoju transformaciju od nesigurne devojcice koja bira neke toksicne veze do odrasle zene koja, iako nikad potpuno oslobodjena demona, ipak je dovoljno napredovala da je najduze u vezi sa osobom koja se nikako ne moze nazvati toksicnom. Eto, na prvu to. I bilo bi mi slatka i smesna cinjenica da sam bila u vezi sa pojedinima.