AlyonA
Aktivan član
- Poruka
- 1.180
Ma opravdava ga njegov nick,istog trena.93,je znaci sad ima 13 godina,i to verovatno punih!Ohohoho!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Velika je stvar kad se neko registruje samo da bi prokomentarisao tvoj lik i delo na nekom forumu.saocesbre:e stvarno Kad_LupisLupis...
e znash shta pre bih ymrla nego da mi klinac daje savete kako da smyvam dechka...stvarno ti hvala ali nema potrebe da se mychish....Marko93:Nensy a ti si inace toliko iskusna da samo kad pogledash muskarca smuvas ga.Decko je hteo da kaze "Da vezbamo muvanje"neke fore da pisemo sta devojcice vole sta ne ili obrnuto.
Ok svako ima svoje misljenje.Videces za koju godinu...nensy4ever:zovi nas kak' 'ocesh....za mene je on klinac i kraj...
Znas, devojke imaju tu veliku privilegiju, u odnosu na nas, da u principu, mogu da obrnu svakog papka, samo li malo razmaknu nozice.Marko93:Nensy a ti si inace toliko iskusna da samo kad pogledash muskarca smuvas ga.Decko je hteo da kaze "Da vezbamo muvanje"neke fore da pisemo sta devojcice vole sta ne ili obrnuto.
Kad_LupimLupim:Znas, devojke imaju tu veliku privilegiju, u odnosu na nas, da u principu, mogu da obrnu svakog papka, samo li malo razmaknu nozice.
AlyonA:Bas nije.To nije muvati,smuvati,ili koji god da je vec izraz sad u upotrebi.To je brate mili,onako papanski receno,ribe mogu da budu pojebane.Ko veli moze i s kesom preko glave.
Mada ja trenutno kod omladine brkam sve te moguce izraze.Vise ne znas ni kako nekome da pridjes i sta da mu kazes da bi mu stavio do znanja da hoces lep provod,pice i mozda neku vezicu a ne seks.
Pre nedelju dana me je u Trezoru(oh,...rodjendani mladjih sestara,...)pitalo neko dete 92 jel hocu da se malo muvamo.Sestra mi posle objasni da je to sad njima mikromilimetar od seksa(citaj,sve sem direktnog turanja stvari de ne bi trebalo u tim godinama),i da sam trebala da mu puknem samar mesto da umirem od smeha.
Kad_LupimLupim:Znas, devojke imaju tu veliku privilegiju, u odnosu na nas, da u principu, mogu da obrnu svakog papka, samo li malo razmaknu nozice.
O,da...znam iz iskustva ;pppppKeeper:shto se tiche tenisa, to je uz bilijar najbolja varijanta za vacjarenje. takozvano zguzno muvanje. ja sam trenirao stoni tenis. ocje neka da joj pokazhem par udaraca?
AlyonA:Bas nije.To nije muvati,smuvati,ili koji god da je vec izraz sad u upotrebi.To je brate mili,onako papanski receno,ribe mogu da budu pojebane.Ko veli moze i s kesom preko glave.
Mada ja trenutno kod omladine brkam sve te moguce izraze.Vise ne znas ni kako nekome da pridjes i sta da mu kazes da bi mu stavio do znanja da hoces lep provod,pice i mozda neku vezicu a ne seks.
Pre nedelju dana me je u Trezoru(oh,...rodjendani mladjih sestara,...)pitalo neko dete 92 jel hocu da se malo muvamo.Sestra mi posle objasni da je to sad njima mikromilimetar od seksa(citaj,sve sem direktnog turanja stvari de ne bi trebalo u tim godinama),i da sam trebala da mu puknem samar mesto da umirem od smeha.
Mislim da je to sto si umrla od smeha veci samar nego da si ga stvarno udarila.AlyonA:i da sam trebala da mu puknem samar mesto da umirem od smeha.