Soba za muvanje(ili vezbanje ili savete) :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Marko93:
Nensy a ti si inace toliko iskusna da samo kad pogledash muskarca smuvas ga.Decko je hteo da kaze "Da vezbamo muvanje"neke fore da pisemo sta devojcice vole sta ne ili obrnuto.
e znash shta pre bih ymrla nego da mi klinac daje savete kako da smyvam dechka...stvarno ti hvala ali nema potrebe da se mychish....
rado cy ti dati neki savet ako ti zatreba...ali ti meni nemash potrebe.... ;)
@dacho nemo' se yzbydjavash vish' da se yziveo y ylozi savetnika... :-P :lol:

paljba vyna
a048.gif

Bas nije.To nije muvati,smuvati,ili koji god da je vec izraz sad u upotrebi.To je brate mili,onako papanski receno,ribe mogu da budu pojebane.Ko veli moze i s kesom preko glave.
Mada ja trenutno kod omladine brkam sve te moguce izraze.Vise ne znas ni kako nekome da pridjes i sta da mu kazes da bi mu stavio do znanja da hoces lep provod,pice i mozda neku vezicu a ne seks.
Pre nedelju dana me je u Trezoru(oh,...rodjendani mladjih sestara,...)pitalo neko dete 92 jel hocu da se malo muvamo.Sestra mi posle objasni da je to sad njima mikromilimetar od seksa(citaj,sve sem direktnog turanja stvari de ne bi trebalo u tim godinama),i da sam trebala da mu puknem samar mesto da umirem od smeha.

AlyonA:
Bas nije.To nije muvati,smuvati,ili koji god da je vec izraz sad u upotrebi.To je brate mili,onako papanski receno,ribe mogu da budu pojebane.Ko veli moze i s kesom preko glave.
Mada ja trenutno kod omladine brkam sve te moguce izraze.Vise ne znas ni kako nekome da pridjes i sta da mu kazes da bi mu stavio do znanja da hoces lep provod,pice i mozda neku vezicu a ne seks.
Pre nedelju dana me je u Trezoru(oh,...rodjendani mladjih sestara,...)pitalo neko dete 92 jel hocu da se malo muvamo.Sestra mi posle objasni da je to sad njima mikromilimetar od seksa(citaj,sve sem direktnog turanja stvari de ne bi trebalo u tim godinama),i da sam trebala da mu puknem samar mesto da umirem od smeha.

Pa tacno je u smislu da ti njega mozes da vrtis oko malog prsta,samo ako rasiris noge,a oni glupi i ne vide sta ti u stvari hoces...Da ga malo zezas i na taj nacin dobijes sta hoces,jer oni ne vide dalje od ..........To jeste privilegija... ;)

AlyonA:

U principu cela prica pocinje od toga ko sta hoce.
A danas se cela situacija svela na simple princip: Musko u najvecem broju slucajeva hoce samo da ga metne u toplo, a zensko u ogromnoj vecini, blagog pojma nema sta hoce, ali dobro zna sta nece. Kad pored svega toga pogledas koliko ljudi, pogotovo omladine, danas ima svoje Ja i misli svojom glavom i ne potpada lako pod raznorazne shablone, onda uopste nije cudno sto se ceo musko-zenski odnos svodi na navaljivanje dok ona ne popusti i da prostis, ne da ******.
Mnogi, narocito klinci ce takvim ishodom biti i vise nego odusevljeni, smatrati sebe King of the World-om i i nekim ko je apio Boga za mOOda.

Daleko je vec problematika, uopste naleteti u moru globalizacije na nekog ko takodje razmislja o lepom provodu, picu u nekom mirnom kutku, mirnog lokala... i na kraju uopste nekoj vezici, koja nece poceti od sexa prve veceri. Takvom onda ne moras da izmisljas prilaz i start, da bi mu dala do znjanja sta hoces ;)

Cinjenica je, neosporiva, da su muskarci vecito trcali prvo medju noge, sto zenama uvek garantuje prostor za manipulaciju, igrom na tu kartu, pa cak i da "smuvaju" lika, iako za to nikakvih drugih razloga nema.

Btw... jedan mikromilimetar je jedan nanometar ;) :P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back